Реклама

🤘 У Венеції покажуть документальний фільм про Led Zeppelin

Фестиваль стартує 1 вересня
Čytaty latynkoju
🤘 У Венеції покажуть документальний фільм про Led Zeppelin
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤘 У Венеції покажуть документальний фільм про Led Zeppelin
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Фестиваль стартує 1 вересня

У позаконкурсну програму Венеційського кінофестивалю додали документальний фільм «Becoming Led Zeppelin», який розповість про становлення британського гурту на американській сцені. Зрежисував стрічку Бернард МакМехон. За його плечима документальний проєкт «The American Epic Sessions», за який він отримав «Греммі» та приз глядацьких симпатій на кінофестивалі у Калгарі.

Сюжет «Becoming Led Zeppelin» розгортається навколо чотирьох учасників гурту Джиммі Пейджа, Джона Пол Джонса, Джона Бонхема та Роберта Плента. У фільмі йтиметься про їхній шлях до створення бенду, доленосну зустріч влітку 1968 року та підкорення Америки.

«З «Becoming Led Zeppelin» моя ціль була зробити документальне кіно, яке відчувається, наче мюзикл. Я використовував лише оригінальні відеоматеріали і опрацював понад 70 000 кадрів, а також придумав фантастичні склейки, натхненні «Singin 'In The Rain», накладаючи досі небачені відео з монтажем постерів, квитків та подорожей, щоб створити візуальне відчуття френетизму на початку їхньої кар'єри».

Бернард МакМехон, режисер

Венеційський кінофестиваль розпочнеться 1 вересня і триватиме до 11.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...