Реклама

😮 «Відблиск» Валентина Васяновича потрапив до основного конкурсу Венеційського кінофестивалю

У секцію «Горизонти» потрапила стрічка Олега Сенцова «Носоріг»
Čytaty latynkoju
😮 «Відблиск» Валентина Васяновича потрапив до основного конкурсу Венеційського кінофестивалю
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 «Відблиск» Валентина Васяновича потрапив до основного конкурсу Венеційського кінофестивалю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У секцію «Горизонти» потрапила стрічка Олега Сенцова «Носоріг»

Венеційський кінофестиваль оголосив конкурсну та позаконкурсну програми. Відразу два українськи фільми на кінофестивалі: «Відблиск» Валентина Васяновича (основний конкурс) та «Носоріг» Олега Сенцова (секція «Горизонти»).

У фільмі «Відблиск» йдеться про хірурга-добровольця, який потрапляє в полон та стає свідком насилля. Після повернення додому він намагається адаптуватися до мирного життя. Попередня стрічка Валентина Васяновича «Атлантида» теж отримала прем’єру у Венеції 2019 року, щоправда у секції «Горизонти», де взяла головну нагороду.

Другий повний метр Олега Сенцова «Носоріг» розповідає історію молодого хлопця, який розчиняється у кримінальному світі 1990-х. Його новий шлях приведе головного героя не туди, куди він очікував. Проєкт розроблявся ще у 2012 році, але був заморожений через арешт режисера російськими спецслужбами.

Нагадаємо, що Венеційський кінофестиваль відбудеться з 1 по 11 вересня. Крім українських прем’єр, на острові Лідо покажуть нові стрічки Педро Альмодовара та Дені Вільнева.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...