Реклама

👏🏻 Понад 20 000 одиниць україномовного контенту: MEGOGO озвучив цифри власної бібліотеки

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👏🏻 Понад 20 000 одиниць україномовного контенту: MEGOGO озвучив цифри власної бібліотеки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👏🏻 Понад 20 000 одиниць україномовного контенту: MEGOGO озвучив цифри власної бібліотеки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Медіасервіс MEGOGO підбиває підсумки до 30-річчя з Дня Незалежності та представляє статистичні дані із власної бібліотеки контенту. Наразі на медіасервісі понад 20 000 одиниць контенту українською мовою.

На MEGOGO українською мовою близько 4 000 фільмів, 3 500 епізодів серіалів, 5 000 дитячих мультфільмів та епізодів мультсеріалів, понад 3 000 випусків шоу та більше ніж 4 600 епізодів подкастів та аудіокниг. Окрім того, ще понад 12 000 одиниць контенту мають українські субтитри.

Ми раді оголосити публічно, що саме на MEGOGO зібрано найбільшу кількість легального контенту українською мовою в світі. Це і культові голлівудські хіти, і прем’єри українського виробництва, і аудіоконтент, як власний, так і зовнішний. Примноження україномовної бібліотеки для нас завжди лишається в пріоритеті. Оскільки ми працюємо в законодавчих рамках, то й аудіодоріжка завжди має бути легальна і схвалена правовласником. Тож ми щодня комінікуємо з власниками контенту, аби кількість аудіодоріжок з дотримання авторського права лише зростала. До того ж, продовжуємо активно працюємо над власним виробництвом контенту державною мовою

Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO
Читайте також: 🧾 Передбачення для вас. Чи здатні пророцтва з магазинних чеків змінити життя — історії та експеримент редакції

Загалом 3 800 закордонних фільмів мають українські аудіодоріжки, що є рекордною цифрою для схожих сервісів. А сумарна кількість одиниць контенту саме українського виробництва становить більше ніж 5 000.

Чимало україномовного контенту представлено абсолютно безкоштовно. Що важливо, на MEGOGO з’явився окремий функціонал, який дозволяє обирати контент за звуковою доріжкою.

В травні медіасервіс запустив власний інтерактивний канал із кіносеріальним контентом, створеним за останні 30 років. Канал [М] Україна 30 років цілодобово пропонує фільми, серіали, мультфільми й навіть документальне кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...