Реклама

🔐 Google додасть двофакторну аутентифікацію для всіх користувачів, аби підвищити безпеку 

Вже зараз можна обрати додаткову перевірку облікового запису у налаштуваннях.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔐 Google додасть двофакторну аутентифікацію для всіх користувачів, аби підвищити безпеку 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🔐 Google додасть двофакторну аутентифікацію для всіх користувачів, аби підвищити безпеку 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже зараз можна обрати додаткову перевірку облікового запису у налаштуваннях.

Двофакторна аутентифікація Google

Вже скоро у всіх облікових записів Google буде автоматична двофакторна аутентифікація — 2FA. Після підключення двоетапної перевірки даних при вході в аккаунт користувачі будуть отримувати на смартфон запит, чи дійсно вони намагаються зараз увійти в свій обліковий запис. Про це пише TNW.

У компанії вважають, що така аутентифікація є надійнішою та безпечнішою за звичайні паролі в SMS, які можна легко перехопити.

Читайте також: 😈 «Я вкрав біткоїни 94-річного дідуся з Австралії» — як працюють онлайн-шахраї в Україні. Особистий досвід

У Google також сподіваються, що за допомогою цієї ініціативи розпочнеться «нове майбутнє, у якому не буде необхідності у паролях».

За даними компанії 66% американців мають один й той самий пароль для реєстрації одразу на декількох сайтах. Це означає, що якщо дізнатись принаймні один пароль користувача, то цілком імовірно, що можна отримати доступ до всієї іншої інформації.

Варто зазначити, що можна буде відімкнути двофакторну аутентифікацію, однак згідно з дослідженням Microsoft обліковий запис з 2FA є на 99,9% захищенішим, аніж просто з паролем.

Перевірити параметри конфіденційності вашого акаунту Google можна у налаштуваннях — там можна додати необхідну інформацію для додаткової аутентифікації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...