Реклама

🤩 Греммі 2021: рекорд від Бейонсе, альбом року Тейлор Свіфт та «Запис року» Біллі Айліш

Захід провели просто неба у Лос-Анджелесі зі збереженням соціальної дистанції — артисти сиділи за столиками на відстані один від одного.  
Čytaty latynkoju
🤩 Греммі 2021: рекорд від Бейонсе, альбом року Тейлор Свіфт та «Запис року» Біллі Айліш
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 Греммі 2021: рекорд від Бейонсе, альбом року Тейлор Свіфт та «Запис року» Біллі Айліш
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Захід провели просто неба у Лос-Анджелесі зі збереженням соціальної дистанції — артисти сиділи за столиками на відстані один від одного.  

Греммі 2021

В ніч з 14 на 15 березня пройшла 63-церемонія нагородження «Греммі». Раніше планували, що захід відбудеться 31 січня, однак врешті нагородження перенесли через пандемію COVID-19.

У номінації «Найкращий запис року» перемогла співачка Біллі Айліш та її пісня Everything I Wanted? Слухайте нову пісню Біллі Айліш No Time To Die — вона записала її для нового фільма про Джеймса Бонда (відео). Крім того, вона отримала перемогу у номінації «Найкраща пісня, написана для кіно, телебачення» з піснею No Time To Die, яка стала саундтреком до нової стрічки про шпигуна Джеймса Бонда.

«Найкращим альбомом року» став останній лонґплей від Тейлор Свіфт, раніше ми вже писали? Тейлор Свіфт (неочікувано) випустила новий альбом folklore про це альбом. Співачка стала першою виконавицею, яка тричі перемогла у цій номінації: перший раз у 2010 році з альбомом Fearless, а вдруге у 2016 з «1989». Наразі лише три виконавці за все існування премії змогли тримати нагороду за найкращий альбом: Стіві Вандер, Френк Сінатра та Пол Саймон.

Читайте також: 🎙 Дослідження: лише 23% популярних виконавців — жінки

Цей рік став особливим для Бейонсе — вона стала рекордсменкою серед жінок за кількістю перемог в «Греммі». Загалом на її рахунку 28 статуеток у дев’яти категоріях.

Найбільша ж кількість перемог належить Георгу Шолті — 31 статуетка.

«Піснею року» стала I can not breathe від хіп-хоп виконавці H.E.R.. Пісня розповідає про протести руху Black Lives Matter в США після смерті афроамериканця Джорджа Флойда.

А «Найкращим новим виконавцем» стала реперка Megan Thee Stallion.

Переглянути усіх номінантів та переможців можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...