Реклама

😲 Тейлор Свіфт (неочікувано) випустила новий альбом folklore

Про анонс нового альбому оголосили за декілька годин до релізу.
Čytaty latynkoju
😲 Тейлор Свіфт (неочікувано) випустила новий альбом folklore
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😲 Тейлор Свіфт (неочікувано) випустила новий альбом folklore
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про анонс нового альбому оголосили за декілька годин до релізу.

folklore Тейлор Свіфт

Всього через 16 годин після анонсу Тейлор Свіфт випустила новий альбом folklore.

У записі альбому брали участь вокаліст гурту Тhe National Аарон Десснер та його брат Брюс, фронтмен Bon Iver Джастін Вернон, автор пісень Вільям Баурі та співак Джек Антонофф, який також раніше займався продакшеном альбому «1989», що став визначальним для виконавиці.

Як повідомила сама виконавиця, вона записувала цей альбом у повній ізоляції. Аарон Десснер зазначає, що їх робота над альбомом розпочалась наприкінці квітня, під час пандемії.

Я думав, що це займе деякий час, коли з'являться ідеї для пісень, і навіть особливо не сподівався на віддалений режим роботи. Однак вже через кілька годин того, як ми працювали над записом, я отримав голосове повідомлення від Тейлор з повністю готовою піснею — це був постійний імпульс.

Аарон Десснер, Фронтмен Тhe National, продюсер

Послухати альбом

Читайте також: 🎶 Spotify запустили в Україні — в чому особливість сервісу та які тарифи

folklore має вісім різних делюкс версій альбому — кожна з версій має свою унікальну обкладинку та оформлення з фото Бет Гаррабрант. Придбати альбом можна за посиланням, CD — $13, вініл — $26.

Альбом складається з 16 пісень та триває 1 годину 3 хвилини.

Відео

Також Тейлор Свіфт вже випустила кліп на пісню cardigan.

Наприкінці відео виконавиця дякує медикам та лікарям, які допомогали під час зйомок кліпу та дотримуватися правил безпеки під час карантину COVID-19.

Відгуки

Це вже восьмий альбом Тейлор Свіфт, останній реліз Lover вийшов 23 серпня 2019 року. Загалом folklore вже отримав багато схвальних відгуків від критиків.

Видання Variety оосбливо підкреслило те, що новий альбом був записан в умовах самоізоляції:

Важко згадати будь-яку сучасну попсуперзірку, яка б зробила більш серйозний чи принаймні успішний реліз, ніж у Свіфт зі своїм восьмим альбомом, дуже спокійного, але такого різноманітного альбому, записаного в умовах карантину.

Variety

У ВВС зазначили, що folklore має свою особливу атмосферу, що є цілком новою для Тейлор Свіфт:

Це стриманий, похмурий запис, що споглядає старе полум'я та старі помилки. Тут немає технічної обробки як у тогорічному альбомі Lover. На її місці приглушене фортепіано, сумна гармоніка та перебір гітари. Це інді-альбом Свіфт.

BBC

СЛУХ повідомляє, що новий альбом став новою сторінкою для виконавиці:

Після перших прослуховувань хочеться сказати лише одне: на альбомі Тейлор Свіфт знайшла найкращу версію себе, а Folklore — її найбільш красиві та глибокі пісні, наповнені світлою меланхолією.

СЛУХ

Також ми вже раніше писали? аlyona аlyona випустила новий кліп на пісню «Тихо діти сплять», як аlyona аlyona випустила новий кліп на пісню «Тихо діти сплять».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...