Реклама

🎸 Група Kings of Leon випустить перший в історії музичний альбом як NFT

Випустять одразу декілька видів токенів.
Čytaty latynkoju
hipwallpaper.com
🎸 Група Kings of Leon випустить перший в історії музичний альбом як NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎸 Група Kings of Leon випустить перший в історії музичний альбом як NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Випустять одразу декілька видів токенів.

NFT альбом Kings of Leon

Сфера криптовалют та блокчейну стає дедалі популярнішою серед діячів культури: деякі продають свої цифрові картини? Співачка Grimes продала свої картини на криптоаукціоні за більш ніж $6 млн, деякі роблять свої власні токени? Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає, а інші взагалі продають меми на криптоаукціонах? Мем Nyan Cat продали на криптоаукціоні за 300 ETH.

Це все торкнулось навіть спорту — футбольний клуб «Динамо» Київ? «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо планує створити власну криптовалюту, а американський спортсмен отримуватиме зарплатню у біткоїнах? «Я звільняюсь від фіата»: гравець NFL почав отримувати зарплатню у біткоїнах.

Відомий американський рок-гурт Kings of Leon вирішили не пасти задніх й вже у цю п’ятницю, 5-го березня, вони випустять свій новий альбом у якості NFT.

Читайте також: 🤪 Marscoin: Ілон Маск планує випустити власну криптовалюту

Вже восьмий альбом групи матиме назву When You See Yourself. Для свого альбому Kings of Leon зроблять три типи NFT:

  • З першим типом токенів можна отримати цифровий альбом, вінілову платівку та анімовану версію обкладинки альбом. Це коштуватиме $50.
  • Другий токен має «золотий квиток» — з ним можна відвідувати будь-які концерти групи та отримати довічний доступ до місць у першому ряді. Всього буде 18 таких токенів, шість із яких розіграють на спеціальному аукціоні
  • А третій токен просто дає можливість отримати NFT альбому When You See Yourself

Kings of Leon продаватимуть свої токени з п’ятниці протягом двох тижнів, після чого кожен NFT стане унікальним предметом колекціонування. Продаватимуть токени на платформі YellowHeart.

Якщо ж ви все ще трішки далекі від криптосфери, то не треба перейматись — альбом також буде доступним й на інших звичних стрімінгових сервісах, як Apple Music, Spotify чи YouTube. А детальніше дізнатись про те, що таке NFT та чому вони зараз такі популярні можна у нашому матеріалі? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...