Реклама

😲 Співачка Grimes продала свої картини на криптоаукціоні за більш ніж $6 млн

А до цього вона виставляла на продаж власну душу.
Čytaty latynkoju
😲 Співачка Grimes продала свої картини на криптоаукціоні за більш ніж $6 млн
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😲 Співачка Grimes продала свої картини на криптоаукціоні за більш ніж $6 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А до цього вона виставляла на продаж власну душу.

Grimes та її криптомистецтво

Grimes виставила на продаж цифрові картини, які створила разом зі своїм братом Маком.

Співачка виставила на криптоаукціон добірку WarNymph Collection Vol. 1 з десяти робіт. Всі вони представлені у вигляді токенів NFT — колекції не існує у фізичному вигляді, вона доступна лише її власнику.

Деякі арт-об’єкти супроводжуються новими треками Mars Theme, Ærythe та Anhedonia.

Вартість деяких картин перевищила 100 тисяч доларів вже в перші 30 хвилин торгів.

Сама Grimes зазначила, що частину з отриманих коштів отримає організація Carbon180, що підтримує проєкти зі зниження викидів парникових газів та бореться з надмірним використанням електрики криптоінфраструктури.

Наразі це одна з найбільших історій продажу цифрового мистецтва. Сфера NFT розвивається неймовірними темпами — на криптоаукціонах продають навіть меми, як це й було? Мем Nyan Cat продали на криптоаукціоні за 300 ETH з легендарним Nyan Cat. Детальніше дізнатись про NFT та в чому саме особливість такого мистецтва можна у нашому матеріалі? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?.

Читайте також: 👩🏼‍🎤 Співачка Ґраймс виклала новий кліп, але незвичайний

А для Grimes це був вже не перший її арт-перформанс, який отримав таку популярність — раніше вона виставила на аукціон свою душу.

Придбати душу людини

Минулого року Grimes виставила на аукціон частину своєї душі. Об’єкт під назвою Selling Out має документальне підтвердження, що власник цього твору також володіє частиною душі художниці.

Я не хотіла, аби хтось купив цю роботу, тому я вирішила, що потрібно зробити вартість 10 мільйонів доларів, аби це точно ніхто не придбав

Grimes

Врешті співачка вирішила, що це неправильно робити занадто велику ціну у часи кризи та пандемії COVID-19 та просто виставила свою душу на аукціон.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...