Реклама

😇 Microsoft надаватиме працівникам гроші на боротьбу з вигоранням під час віддаленої роботи

Можна буде займатись спортом чи знайти нове хобі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😇 Microsoft надаватиме працівникам гроші на боротьбу з вигоранням під час віддаленої роботи
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😇 Microsoft надаватиме працівникам гроші на боротьбу з вигоранням під час віддаленої роботи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Можна буде займатись спортом чи знайти нове хобі.

Боротьба з вигоранням

Пандемія COVID-19 вплинула на психічне здоров’я людей по всьому світові. У ВООЗ впевнені? ВООЗ: пандемія COVID-19 вплинула на психічне здоров’я людей по всьому світові, що самоізоляція під час карантину залишила свій відбиток на всіх людях — перехід на віддалену роботу змінив психологічний стан працівників багатьох компаній.

Більшість працівників відчувають себе більш виснаженими, аніж до пандемії, а відсутність реального спілкування з колегами в офісах ускладнює повноцінне виконання робочих обов’язків.

Крім того, вдома немає різноманітних переваг, які можуть бути в офісі — зони відпочинку, спільний відпочинок та можливість займатись спортом безпосередньо під час роботи.

Читайте також: 😌 Поведінкові комунікації: подолати байдужість і втому. Активісти та психологи — про досвід вигорання

Однак у Microsoft знайшли розв’язання цієї проблеми — 166 тисяч працівників компанії отримають $1 200 на боротьбу із професійним вигоранням.

За програмою Perks Plus ці гроші можна витратити на оплату занять спортом, на своє хоббі чи інший вид дозвілля вдома. Втім, це фінансування не покриває деякі витрати, наприклад, не можна придбати меблі не для роботи, зброю, квитки на літак чи (на жаль) ігрову консоль.

У Microsoft впевнені, що така підтримка не тільки допоможе співробітникам на самоізоляції, але й дасть поштовх для подальшого розвитку — вони зможуть спробувати нові речі, на які раніше не наважувались.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...