Реклама

💻 Apple може замінити тач-бар MacBook Pro 2021 на MagSafe

Така сама технологія в iPhone 12.
Čytaty latynkoju
💻 Apple може замінити тач-бар MacBook Pro 2021 на MagSafe
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Apple може замінити тач-бар MacBook Pro 2021 на MagSafe
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Така сама технологія в iPhone 12.

MacBook Pro з MagSafe

Вже цього року Apple випустять нове покоління ноутбуків MacBook Pro. Очікується, що вони вперше за останні п’ять років матимуть кардинальні зміни дизайну. Про це повідомив аналітик Мінґ-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який відомий завдяки своїм точним прогнозам випуску нової техніки компанії. Його заяву вже опублікували такі профільні видання як MacRumors, 9to5Mac та Apple Insider.

За повідомленням аналітика, Apple презентують одразу дві моделі MacBook Pro — з діагоналлю дисплея 14 та 16 дюймів. Нові ноутбуки матимуть плоскі грані, а вигини, як у поточних моделей — заберуть. Відтак ноутбуки за дизайном нагадуватимуть останнє покоління iPhone.

Але головною зміною стане те, що замість сенсорної панелі Touch Bar з дисплеєм OLED будуть функціональні клавіші, як, наприклад, у MacBook Air. Це рішення обумовлено тим, що нові MacBook Pro матимуть MagSafe та додаткові роз’єми.

MacBook Pro з MagSafe

Адаптер MagSafe

Читайте також: 🚙 Reuters: Apple випустить безпілотні автівки до 2024 року

MagSafe — це роз’єм живлення. Головна його особливість в тому, що його не треба під’єднувати, він прикріплюється за допомогою магніту до ноутбука. MagSafe мають дещо старші покоління ноутбуків, тож це не новика, компанія просто повертає минулу функцію.

Як повідомив Мінґ-Чі Куо, нові MacBook Pro презентують вже у третьому кварталі цього року. Також він очікує, що поставки ноутбуків збільшаться на 20-30% завдяки великому попиту на нову модель.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...