Реклама

🤞🏻 Дослідження: 86% людей хочуть, аби світ змінився після пандемії, а не був як раніше

Однак, є країни, де все ж хочуть повернути часи до карантину.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤞🏻 Дослідження: 86% людей хочуть, аби світ змінився після пандемії, а не був як раніше
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤞🏻 Дослідження: 86% людей хочуть, аби світ змінився після пандемії, а не був як раніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак, є країни, де все ж хочуть повернути часи до карантину.

Світ після пандемії 

Згідно з дослідженням компанії Ipsos на замовлення Всесвітнього економічного форуму, кожна дев’ята людина у світі хоче, аби світ після пандемії був іншим, а не таким як раніше.

У дослідженні брали участь 21 000 дорослих з 28 країн. 72% респондентів зазначили, що вони хочуть суттєвих змін. 86% людей згодні з твердженням, «я хочу, аби світ значно змінився і став стабільнішим та справедливішим, а не повертався до того, яким він був до COVID-19» — 46% повністю згодні, або частково згодні з цим твердженням.

Як зазначив керуючий директор Всесвітнього економічного форуму Домінік Вогрей, що пандемія COVID-19 має позитивно вплинути на розвиток світу у подальшому майбутньому.

Велике перезавантаження — це завдання перебудови наших глобальних систем, щоб вони стали більш справедливими та стійкими, і воно актуальне як ніколи, оскільки COVID-19 виявив критичні уразливості світу. Зараз ми знаходимося в поворотній точці, де ми можемо використовувати соціальний імпульс цієї кризи, щоб запобігти наступній

Домінік Вогрей, Керуючий директор Всесвітнього економічного форуму

Більша частина респондентів у всіх країнах позитивно сприймають цю ідею, крім Південної Кореї.

Одними з країн, де найбільше хочуть змін, є: Перу (93%), Мексика (93%), Чилі (93%), Малайзія (92%), Південна Африка (91%), Аргентина (90%) і Саудівська Аравія (89%).

А повернутись до стану карантину прагнуть у: Південній Кореї (27%), Німеччині (22%), Нідерландах (21%), США (21%) та Японії (18%).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...