Реклама

📚 «‎Книга-мандрівка. Україна»: видання отримало 50 мультфільмів про видатних українців

На сторінках книги можна буде знайти QR-коди з посиланням на мультфільм.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📚 «‎Книга-мандрівка. Україна»: видання отримало 50 мультфільмів про видатних українців
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📚 «‎Книга-мандрівка. Україна»: видання отримало 50 мультфільмів про видатних українців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сторінках книги можна буде знайти QR-коди з посиланням на мультфільм.

«‎Книга-мандрівка. Україна»

Креативна агенція Green Penguin спільно з видавництвом #книголав представили другий наклад «Книги-мандрівки. Україна» — видання поєднало понад 1 200 wow-фактів про Україну та понад 30 мап українських міст і областей в авторських ілюстраціях. А тепер видання включатиме ще й 50 мультфільмів про видатних українців.

Перший наклад книги вийшов у 2017 році. Україномовне видання отримало позитивні відгуки на сторінках ЗМІ, і одразу після публікації протягом трьох місяців книга не виходила з першої десятки топ-100 бестселерів, а також здобула призове місце на Книжковому Арсеналі у конкурсі «Найкращий книжковий дизайн» та представляла Україну на книжкових ярмарках у Франкфурті та Белграді.

Наразі «‎Книга-мандрівка. Україна» вже видана українською, англійською, німецькою та французькою мовами. Видання купують як для дітей і родинного читання, так і для дорослих, а також презентують на дипломатичному рівні.

Читайте також: 📚 «Найкращий книжковий дизайн 2020»: оголосили переможців конкурсу

Вже чимало українців знайомі із проєктом у форматі мультсеріалу — продовженням однойменної «Книги-мандрівки». Мультфільми, створені на основі реальних подій за три хвилини розповідають важливий, захоплюючий та цікавий факт з української історії.

А в період карантину маленькі українці могли навчатися онлайн за «Книгою-мандрівкою» в рамках Всеукраїнської школи онлайн.

В українців буде унікальна можливість помандрувати віртуально, а особливо зараз, коли ми усі більше часу проводимо вдома. Ба більше, унікальний формат може бути інтегровано у навчальну програму, і це допоможе маленьким українцям легко розібратися в тому, що часто здається складним, а батькам — зробити освітній процес корисним та захопливим.

Юлія Курова, Співавторка книжки та креативна продюсерка

Мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» створений креативним агентством Green Penguin за підтримки Українського культурного фонду та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Подивитися усі серії 5 сезонів можна на YouТube-каналі мультсеріалу.

Також ми вже раніше писали??‍♀️ Вийде п’єса за романом Лесі Українки «Лісова пісня» кримськотатарською мовою, як вийде п’єса за романом Лесі Українки «Лісова пісня» кримськотатарською мовою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...