Реклама

🚌 FlixBus запустив внутрішні рейси в Україні

FlixBus відкрив продаж на автобусні лінії між українськими містами.
Čytaty latynkoju
🚌 FlixBus запустив внутрішні рейси в Україні
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚌 FlixBus запустив внутрішні рейси в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
FlixBus відкрив продаж на автобусні лінії між українськими містами.

FlixBus в Україні

З 8 липня запускаються напрямки:

  • Київ — Одеса — Затока
  • Київ — Житомир — Рівне — Львів
  • Київ — Житомир — Новоград-Волинський — Рівне — Львів — Ужгород

Пасажири вже можуть забронювати квитки на сайті, в мобільному застосунку (iOS та Android) чи офлайн-касах продажу квитків.

Автобуси, які будуть працювати на маршрутах — Mercedes, Man і Neoplan. Середній вік автобусів – 6 років, вони обладнані кондиціонерами, розетками, в салонах є Wi-Fi і працюють туалети.

В умовах обмеженого в’їзду до Європи можливість їздити всередині країни стала ще більш важливою для українців. В Україні ми починаємо з популярних напрямків: Київ-Львів, Київ-Ужгород і Київ-Затока через Одесу, щоб наші українські клієнти могли з комфортом подорожувати цього літа. Так само, як на наших міжнародних маршрутах, на внутрішніх лініях дотримуються тих самих стандартів дезінфекції та гігієни, що і на міжнародних лініях FlixBus, щоб пасажири відчували себе в безпеці, вирушаючи з нами в подорож.

Міхал Леман, Директор FlixBus в Україні та Польщі
  • Лінія Київ-Одеса-Затока відправляється тричі на тиждень: у п’ятницю, суботу та неділю з Києва о 22:50 з прибуттям о 6:00 до Одеси, і 7:50 за Затоку. Назад автобус вирушає в суботу, неділю і понеділок о 19:00 з Затоки, о 20:50 робить зупинку в Одесі, і о 4:10 прибуває до Києва.
  • Лінія Київ-Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 з Києва і прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки також будуть в Житомирі та Рівному.
  • Маршрут Київ-Ужгород буде працювати на запущеній раніше лінії Київ-Відень, яка їздить двічі на тиждень: у середу і суботу автобус відправляється з Києва о 7:50 і прибуває до Ужгорода о 21:25, з зупинками в Житомирі, Новограді-Волинському , Рівному та Львові. Назад автобус виїжджає в понеділок і п’ятницю о 4 ранку з Ужгорода і прибуває о 15:55 до Києва.
Читайте також: ⛷ На Львівщині побудують гірськолижний курорт — де саме та коли

Нові лінії запущені в партнерстві з автобусним партнером FlixBus — компанією Euroclub.

Автобуси зберегли оригінальне брендування Euroclub та мають зелені наклейки In copperation with FlixBus, за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.

Також ми вже раніше писали? Сервіс оренди велосипедів Nextbike у Києві змінився на Bikenow — новий застосунок та менша вартість, як cервіс оренди велосипедів Nextbike у Києві змінився на Bikenow — новий застосунок та менша вартість.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...