Реклама

🤑 Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot

Нарзі придбати робота можна лише в США.
Čytaty latynkoju
🤑 Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤑 Boston Dynamics розпочали продажі свого робота Spot
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нарзі придбати робота можна лише в США.

Spot від Boston Dynamics

Компанія Boston Dynamics відкрила продаж свого робота Spot — роздрібна ціна за якого складає $74,5 тисячі. Раніше компанії могли лише орендувати пристрої, а відтепер можна придбати свого власного робота.

В Boston Dynamics кажуть, що за цю вартість покупці отримають найдосконалішого мобільного робота в світі, який може переміщатися по будь-якій місцевості, де можуть ходити люди.

Spot Explorer призначений для розробників, які прагнуть вивчити, як гнучкі мобільні роботи можуть бути адаптовані для задач, починаючи від промислових робіт до розваг. Spot готовий до роботи, просто з коробки.

Описання Spot від Boston Dynamics
Читайте також: 🤖 LEGO випустила конструктор, що дозволить зібрати справжнього робота

Продаж робота став можливим після того, як інженери компанії випустили оновлення програмного забезпечення Spot 2.0, в якому представлені розширені функції автономності та навігації.

Однією з них стало віддалене керування — демонстраційну версію цієї опції потенційні покупці зможуть випробувати на віддаленому тест-драйві робота.

Віце-президент Boston Dynamics зазначив, що дистанційне керування може дозволити клієнтам ознайомитись з функціями роботу навіть у себе вдома під час пандемії.

Зараз ми, в більшості, продаємо роботів комерційним і промисловим клієнтам. Найчастіше вони використовують Spot для роботи, яка або небезпечна для людини, або надто рутинна — наприклад, патрулювання будівлі фабрики та фотографування одних і тих же місць 40 разів на день.

Зак Джаковскі, Провідний інженер робототехніки Bоston Dynamics

Також ми вже раніше писали? Штучний інтелект потребує відпочинок та сон для розвитку — дослідження, що штучний інтелект потребує відпочинок та сон для розвитку — дослідження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...