Реклама

🤩 Мінцифри зробили освітній серіал про те, як стати YouTube-блогером

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Цитрус Академією презентували освітній серіал «Як стати YouTube-блогером».
Čytaty latynkoju
🤩 Мінцифри зробили освітній серіал про те, як стати YouTube-блогером
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤩 Мінцифри зробили освітній серіал про те, як стати YouTube-блогером
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міністерство цифрової трансформації України спільно з Цитрус Академією презентували освітній серіал «Як стати YouTube-блогером».

Серіал для майбутніх YouTube-блогерів

Тематика освітнього серіалу охоплює те, чим цікавий YouTube в 2020 році, критерії вдалого відео на YouTube, де шукати ідеї для власних відео, авторське право, оформлення YouTube-каналу, оптимізація відео, аналіз конкурентів та монетизація каналу.

Освітній серіал складається з 10 серій тривалістю 4-8 хвилин. Безкоштовно переглянути всі серії можна на платформі Дія.Цифрова освіта.

Читайте також: 👨🏼‍💻 Мінцифри запустило проєкт підготовки IT-фахівців

«Як стати Youtube-блогером» стане першим з освітніх серіалів на платформі Дія.Цифрова освіта, також обіцяють цілу лінійку спеціальних відео для молоді та тінейджерів.

Усі знання, якими діляться експерти, набуті на реальному досвіді. Це будуть практичні кейси про те, як вирішувати ті чи інші проблеми. Ведучими серіалу стануть Андрій Шатирко та Євгеній Федяй, викладачі Цитрус Академії.

Сам Андрій Шатирко зазначає, що 80% всіх українців, які користуються Інтернетом, дивляться YouTube хоча б раз на місяць. А більшість людей проводять у YouTube від 40 хвилин на тиждень.

YouTube — це одна з головних платформ, де люди дивляться, що їм цікаво у сфері навчання, у сфері новин, включаючи політику, у сфері спорту, розваг. Саме тому ми даємо можливість стати експертом у цій сфері та пояснюємо, як все там відбувається.

Андрій Шатирко, Youtube-спеціаліст

Також ми раніше писали? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів, як на YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...