Реклама

🎶 На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів

Протягом 30 днів шоу Colors буде показувати живі виступи виконавців без перерви.
Čytaty latynkoju
🎶 На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎶 На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Протягом 30 днів шоу Colors буде показувати живі виступи виконавців без перерви.

Шоу на YouTube

Шоу Colors з’явилось у новому цілодобовому форматі. Наразі імена запрошених виконавців ще не відомі. Трансляції будуть проходити в спеціальній окремій студії у Лондоні.

Доступ до студії буде обмежено, потрапити зможе лиже обмежена кількість робітників та виконавців. Усі відвідувачі повинні триматись на відстані двох метрів один від одного та носити захисні рукавички. Сама студія та всі її поверхні будуть регулярно дезінфікувати за допомогою спиртовмісних речовин.

Ця ситуація стала важкою для всіх нас. Для артистів це означає різку і істотну втрату прибутку Як музична платформа, ми хочемо підтримати мистецтво в цей складний період. Ми надаємо наш канал для того, щоб митці могли представити свої роботи, а шанувальники познайомитися з новинками музичної культури.

Організатори проєкту Colors

Також буде відкрито збір пожертвувань, що розділять серед артистів. Так організатори планують надати фінансову допомогу артистам, що втратили значну частину прибутку через скасування концертів та виступів.

Ця ситуація змушує кожного з нас переосмислити все та адаптуватися під обставини #stayhome. Світ затих, змусивши нас жити повільнішими темпами та цінувати реальний час.

Організатори проєкту Colors

Colors

Colors — це музичний проєкт, що допоміг багатьом артистам зі всього світу знайти свого слухача та поціновувача.

Раніше на Colors можна було побачити таких артистів як Біллі Айліш, Black Pumas та Rhye.

Також раніше ми писали? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, у що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...