Реклама

🎸 Apple створила фонд на підтримку незалежних музикантів

Компанія виділила на фонд понад $50 мільйонів.
Čytaty latynkoju
🎸 Apple створила фонд на підтримку незалежних музикантів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎸 Apple створила фонд на підтримку незалежних музикантів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія виділила на фонд понад $50 мільйонів.

Фонд від Apple

Стримінговий сервіс Apple Music повідомив про створення фонду для підтримки незалежних музикантів і лейблів, які постраждали від пандемії COVID-19.

Для того щоб отримати грант, претендентам на нього необхідно мати мінімум $10 000 квартального доходу від продажів на Apple Music та підписати пряму угоду на дистрибуцію сервісом.

Виплати отримають безпосередньо самі лейбли, які зможуть самостійно розподілити їх між своїми артистами та працівниками.

Це важкі часи для музичної індустрії в усьому світі. Фінанси на існування знаходяться під загрозою, оскільки багато джерел доходів відразу зникли. У Apple глибока, багаторічна історія пов'язана з музикою, і ми пишаємося тісним партнерством з кращими лейблами і артистами у всьому світі. Ми хочемо допомогти.

Повідомлення Apple

Раніше сервіс SoundCloud також запустив сервіс підтримки артистів.

Підтримка від SoundCloud

Музикальна платформа додала нову функцію для підтримки артистів. Тепер музиканти можуть розмістити кнопку допомоги на своїй сторінці й користувачі надішлють фінансову підтримку.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Протягом останніх тижнів ми максимально надавали свої ресурси артистам, щоб вони могли продовжувати робити музику. Але фінансові втрати через скасування виступів і прохання наших користувачів змусили нас думати, що ще ми можемо зробити. Тому ми створили просту кнопку, яка допоможе фанатам підтримати улюблених виконавців.

Прессреліз SoundCloud

Раніше ми вже писали? Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19, як відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19: Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон.

Концерт проти COVID-19

Всесвітня організація охорони здоров’я та організація Global Citizen оголосили про проведення онлайн-концерту на підтримку лікарів у цей тяжкий період. Також мета концерту One World: Together at Home, полягає в застережені людей про розповсюдження вірусу COVID-19.

Трансляція концерту відбудеться на телебаченні 18 квітня з 20:00 до 22:00 в Північній Америці. Також переглянути концерт в прямому ефірі можна буде майже на всіх стрімінгових сервісах та соцмережах: Apple, Facebook, Instagram, Tencent, Twitch, Twitter та YouTube.

Серед оголошених артистів вже можна побачити Біллі Айліш, Елтона Джона, Леді Гагу, Андреа Бочеллі, Стіві Вандера, Пола Маккартні, Девіда Бекхема, колумбійського співака Maluma, гурт Green Day та багато інших.

Також ми розповідали? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів, як на YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...