Реклама

🎼 Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19

18 квітня відбудеться всесвітній концерт проти коронавірусу.
Čytaty latynkoju
🎼 Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎼 Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
18 квітня відбудеться всесвітній концерт проти коронавірусу.

Концерт проти COVID-19

Всесвітня організація охорони здоров’я та організація Global Citizen оголосили про проведення онлайн-концерту на підтримку лікарів у цей тяжкий період. Також мета концерту One World: Together at Home, полягає в застережені людей про розповсюдження вірусу COVID-19.

Трансляція концерту відбудеться 18 квітня з 21:00 до 22:00 за київським часом. Переглянути концерт в прямому ефірі можна буде майже на всіх стрімінгових сервісах та соцмережах: Apple, Facebook, Instagram, Tencent, Twitch, Twitter та YouTube.

Також зроблять спеціальний, адаптований варіант для BBC One у Великобританії, де концерт можна буде переглянути вже наступного дня.

Окрім трансляції події на своєму сервісі, Apple також пожертвує 10 мільйонів доларів на організацію концерту. Про це повідомив генеральний директор Apple Тім Кук під час телевізійного інтерв’ю з Джиммі Феллоном та Леді Гагою.

Також Леді Гага зазначає, що вже понад 68 компаній по всьому світу пожертвували майже $35 мільйонів на підтримку лікарів.

Серед оголошених артистів вже можна побачити Біллі Айліш, Елтона Джона, Леді Гагу, Андреа Бочеллі, Стіві Вандера, Пола Маккартні, Девіда Бекхема, колумбійського співака Maluma, гурт Green Day та багато інших.

В Україні також проведуть? «Даруй повітря»: відбудеться благодійний онлайн-концерт, на якому зберуть кошти на медичні прилади благодійний онлайн-концерт.

Онлайн-концерт «Даруй повітря»

Всього в планах проєкту зібрати 18 000 000 грн на 24 апарати штучної вентиляції по одному до кожної області України. Організаторами онлайн-концерту стало комьюніті агентство OMGagency.

До проєкту вже приєднались такі відомі виконавці як Альона Альона, Джамала, Настя Каменських та багато різних блогерів зі всієї України.

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Перевести кошти на підтримку проєкту можна на спеціальний рахунок. Всі отримані кошти відразу підуть на покупку апаратів ШВЛ виробництва США. Запланована дата доставки їх до України — травень.

Також ми вже раніше писали??‍⚕️ Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади, як Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...