Реклама

🎸 Endlesss — тепер можна грати концерти з друзями на дистанції

З цим застосунком навіть самоізоляція не проблема для концерту.
Čytaty latynkoju
🎸 Endlesss — тепер можна грати концерти з друзями на дистанції
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎸 Endlesss — тепер можна грати концерти з друзями на дистанції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З цим застосунком навіть самоізоляція не проблема для концерту.

Що таке Endlesss?

Це спеціальний застосунок для створення музики з друзями та знайомими на дистанції. Раніше програма була доступна лише у бета-версії, а зараз застосунок вже можна завантажити у App Store.

У програми для онлайн-концертів вже є своя певна база поціновувачів на Discord, де користувачі Endlesss обмінюються та обговорюють проєкти на своєму сервері.

Як працює цей застосунок?

Це програма для створення музики, але насправді вона не призначена для створення повноцінних пісень. Застосунок дає можливість грати пісні зі знайомими та друзями у реальному часі — кожен з учасників перфоменсу може грати свою частину або грати по черзі і в результаті у вас вийде ваша спільна пісня.

На початку роботи застосунок пояснить вам, як працює програма і вже за перші 10 хвилин ви зможете робити свої хіти. До того ж Endlesss пропонує можливості і для досвідчених музикантів — програма дозволяє регулювати такі аспекти звуку, як реверберація, гучність, темп, затримка та інші параметри.

Також варто зазначити, що Endlesss працює з Ableton Link, тому ви можете підключати зовнішні інструменти та синхронізувати їх до програми.

Якщо вам подобається те, що ви записали, ви можете експортувати аудіо у форматі .aiff, котрий потім можна додати до повноцінної пісні. Також ви можете переглянути історію ваших записів та обрати той, що ви грали раніше та продовжити працювати з ним.

Основна програма безкоштовна, але є платна версія, яка коштує $5.50 на місяць, якщо ви хочете отримати доступ до додаткових звуків та ефектів. Також є пробний період на 7 днів, але через спалах вірусу COVID-19, його подовжили до двох місяців.

Раніше ми також писали? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину великий гайд про 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

Але якщо ви не дуже любите грати на музичних інструментах та надаєте перевагу тому, щоб слухати музику, то спеціально для вас є цілодобове шоу? На YouTube з’явилося цілодобове шоу з виступами артистів на YouTube.

Шоу Colors

Шоу Colors з’явилось у новому цілодобовому форматі. Наразі імена запрошених виконавців ще не відомі. Трансляції будуть проходити в спеціальній окремій студії у Лондоні.

Доступ до студії буде обмежено, потрапити зможе лиже обмежена кількість робітників та виконавців. Усі відвідувачі повинні триматись на відстані двох метрів один від одного та носити захисні рукавички. Сама студія та всі її поверхні будуть регулярно дезінфікувати за допомогою спиртовмісних речовин.

Також раніше ми писали? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, у що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...