Реклама

📱 Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину

Через спалах коронавірусу, пандемію та карантин багато компаній та сервісів відкрили безкоштовний доступ до своїх послуг, аби допомогти людям пережити цей непростий період з користю. Na chasi зібрав найцікавіші додатки, курси та сервіси, які можна пройти або спробувати безкоштовно під час карантину.
Čytaty latynkoju
📱 Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Через спалах коронавірусу, пандемію та карантин багато компаній та сервісів відкрили безкоштовний доступ до своїх послуг, аби допомогти людям пережити цей непростий період з користю. Na chasi зібрав найцікавіші додатки, курси та сервіси, які можна пройти або спробувати безкоштовно під час карантину.

?‍? Освіта в карантин

EnglishDOM

Через карантин, сервіс з вивчення англійської надав доступ на три місяці до мобільного застосунку ED Words, який дозволяє вивчати понад 28 000 англійських слів за допомогою алгоритму інтервальних повторень з елементами гри. Для цього необхідно встановити застосунок з App Store або Google Play, зареєструватися, перейти у свій профіль та ввести промокод ed_free.

BeehiveOR

Освітня платформа, що займається створенням і організацією освітніх програм в області нейронаук, зробила доступними до 16 квітня онлайн-лекції за промокодом StayHome. Наприклад, можна послухати «Як мозок створює мистецтво: пошук емоції» або «Нейроміфи в освіті. Спростування».

Як заробити на YouTube

Засновник агенції з просування в YouTube Андрій Шатирко відкрив доступ до свого курсу «Просування і заробіток на YouTube», який складається з 34 уроків. Лекції читають 31 запрошений спікер.

Supernatural

У вільний доступ виклали курс шеф-сомельє Goodwine Романа Ремеєва, який допоможе розібратися у натуральних винах, розкаже все про органічні, біодинамічні та натуральні вина та порекомендує вина, які потрібно скуштувати.

Читайте також, що київський винний бар запустив бота-сомельє? Київський винний бар запустив бота-сомельє для підбору та замовлення вина онлайн (оновлено) для підбору та замовлення вина онлайн.

Happy Week

З 16 по 20 березня тренер щастя Алла Клименко проводить прямі ефіри про щастя, відносини та комунікації, які після завершення доступні на YouTube. У кожному ефірі беруть участь експерти, серед яких: Ярослава Гресь, Андрій Федорів, Маша Єфросініна, Лера Бородіна, Тал Бен-Шахар.

«Тато бренду»

Засновник Fedoriv Agency Андрій Федорів щодня викладає на YouTube лекції свого платного курсу «Тато бренду», у якому розкриває секрети розвитку та просування бренду.

Освітні сервіси Естонії

Естонія запустила безкоштовну онлайн-освіту для інших країн у зв’язку з коронавірусом. Країна перебуває у лідерах Європи за освітніми тестами PISA та з діджитал навчання. Тепер школярі, студенти, вчителі з усього світу можуть безкоштовно користуватися її онлайн-інструментами.

У списку: додаток навчання-гри для малюків, програма вивчення математики з можливістю змагання для школярів, віртуальний кабінет і системні веб нари для вчителів. А ще є курси вивчення іноземних мов для всіх. Детальний перелік платформ та їхнім описом можна знайти на сайті урядової ініціативи.

? Їжа

Uber Eats

Сервіс запустив безкоштовну доставку під час карантину на замовлення понад 250 грн до 31 березня. Кількість замовлень не обмежують. У застосунку потрібно ввести промокод:

  • KYIVDELIVERYMARCH — Київ;
  • LVIVDELIVERYMARCH — Львів;
  • ODESADELIVERYMARCH — Одеса;
  • KHARKIVDELIVERYMARCH — Харків.

Також Uber Eats, Raketa, Menu.ua, Glovo ввели безконтактну доставку, коли кур’єр залишає замовлення в раніше оговореному місці, наприклад, під  дверима.

VETERANO BROWNIE

Монозаклад запровадив безкоштовну доставку брауні на час карантину. Крім цього, VETERANO BROWNIE запровадив підвіс на брауні для медиків, які зараз борються з епідемією (тобто люди приходять, оплачують брауні, а їх доставляють медикам).

Кураж

Кураж виходить в онлайн та проводитиме ефіри в Instagram. Декілька разів на тиждень зранку проводитимуть онлайн-заняття спортом (йога, медитації, вправи з власною вагою). У вівторок буде день кулінарії: повний відеотуторіал від нових страв із гречкою до японських бісквітів.

У вечір четверга з бокалом вина відбуватимуться спілкування з цікавими людьми на будь-які теми: натуральне вино, smm, огляди товарів у секс-шопах. Наприкінці тижня проходитимуть денні вечірки від улюблених діджеїв в піжамах.

⚽ Спорт

Peloton

Застосунок з відеотренуваннями пропонує три місяці безкоштовного користування, щоб не втратити форму під час самоізоляції. Можна завантажити в App Store або Google Play

Headspace

Найпопулярніший застосунок для медитації пропонує безкоштовний доступ до колекції Weathering the storm, яка допоможе зрозуміти основні принципи медитації. Їх озвучує творець Headspace, Енді Паддікомба, направляючи вас від одного етапу до іншого. Можна завантажити в App Store або Google Play

Simple Habit

Сервіс оголосив про безкоштовний преміальний доступ до безкоштовних сеансів медитацій до кінця квітня для «всіх людей, уражених пандемією і які більше не можуть дозволити собі платити». Можна завантажити в App Store або Google Play.

ЕБШ

Спортивний хаб щодня на період карантину виставляє по одному online-тренування за різними напрямками.

hiitworks

Фітнес-студія також проводить онлайн-тренування у Facebook та Instagram.

?️ Кіно

Megogo

Через карантин медіасервіс поповнив бібліотеку безкоштовних фільмів.

Найкращі документалки Європи

Один з найбільших фестивалів документального кіно у Європі IDFA надав вільний доступ до майже 300 фільмів, що демонстрували на фестивалі, починаючи з найпершого у 1988 році.

Monobank

Банк повертає 20% кешбеку від покупок в онлайн-магазинах PlayStation Store, Xbox Microsoft Store, Netflix, MEGOGO, Pornhub, Brazzers, AppStore та Google Play.

? Музика

Читання українських поетів

Львівський BookForum підготував проєкт «Літкур’єр: онлайн читання вголос», у якому пропонує насолоджуватись літературою вдома.

  • 21 березня — Сергій Жадан
  • 23 березня — Гаська Шиян
  • 25 березня — Остап Сливинський
  • 27 березня — Ірена Карпа
  • 29 березня — secret author
  • 31 березня — Люба Якимчук
  • 2 квітня — Любко Дереш.

Онлайн-вечірки Берліна

У столиці Німеччини з 13 березня закриті ресторани, бари та клуби. Для останніх це справжній виклик, бо до клубної сфери Берліна залучені тисячі працівників та артистів.

Щоб підтримати спільноту, клубна комісія Берліна щодня, з 19:00 до 24:00 викладає стріми з найкращих клубів на сайті United We Stream.

Віденська опера

Wiener Staatsoper щодня о 19:00 (за австрійським часом) безкоштовно викладає записи вистав балету і опери. Трансляції доступні протягом 24 годин.

Берлінський філармонічний оркестр

За промокодом BERLINPHIL до 31 березня отримайте безкоштовний доступ до цифрової концертної зали, де можна послухати записи попередніх концертів чи трансляції нових отримати безкоштовний доступ на місяць.

? Додатки

Microsoft

Компанія на шість місяців зняла обмеження з безкоштовної версії корпоративної платформи Teams. Відтепер її користувачі отримують сховище на 1TБ та зможуть записувати відеоконференції.

Google

Через коронавірус користувачі Hangouts зможуть безкоштовно створювати відеоконференції на 250 учасників та вести трансляції, максимальна аудиторія яких зможе доходити до 100 тисяч глядачів. Можна завантажити в App Store або Google Play.

1Password

Менеджер паролів прибрав обмеження у своїй тріал-версії на шість місяців, щоб допомогти бізнесу працювати безпечно з дому.

Zencastr

Якщо ви хочете спробувати записати подкаст, зараз саме час. Програмне забезпечення Zencastr знімає обмеження до 1 липня зі свого тарифного плана Hobbyist, який до того дозволяв записати лише вісім годин аудіо. Zencastr працює через веб-браузер, тому гостю вашого подкасту досить буде просто клікнути за посиланням. Програма пише звук на комп’ютері того, хто дає інтерв’ю. та розміщує запис на хмарі, що покращує якість звуку.

Tripit Pro

Якщо ви плануєте подорож після закінчення карантину, візьміть безкоштовну підписку на Tripit Pro, який відслідковує будь-які зміни у ваших польотах та навіьт запропонує альтернативні рейси. Крім цього, застосунок сповістить, коли потрібно зареєструватися на рейс, коли їхати в аеропорт, надасть інтерактивні карти. У застосунку можна зберігати всі свої електронні квитки. броні готелів та копії докуметів. Можна завантажити в App Store або Google Play.

? Сервіси

Укрпошта та Нова пошта

Обидва сервіси скасували плату за зберігання посилок клієнтів на час карантину. Нагадаємо, що до цього з отримувачів стягувалась плата на п’ятий день перебування їхніх посилок у відділенні.

Parasolka та BahamaMama

Сервіси виклику нянь пропонують безкоштовні послуги доглядання за дітьми, якщо батьки потрапили у лікарню черрез коронавірус.

Airbnb

Сервіс оренди апартаментів дозволив безкоштовне скасування бронювання за умови, що його оформлення відбулося до 14 березня з датою прибуття по 14 квітня. Для нових замовлень ця послуга не працює.

Створити безкоштовний інтернет-магазин

Українська IT-компанія Shop-Express надає можливість абсолютно безкоштовно створити свій інтернет-магазин, наповнити його товарами, додати необхідні тексти і запустити з власним доменним ім’ям.

Інтернет-магазин можна оформити в фірмовому стилі бренду без прив’язки до шаблона. Користувачі, які зареєструються на сайті з 18 березня до 31 травня 2020 року, отримають повний безкоштовний доступ до платформи терміном на 2 місяці.

***

Також нагадаємо, що ми вже розповідали вам як зберегти ефективність під час роботи вдома?‍? Карантин через коронавірус: 7 порад, як ефективно працювати вдома через карантин, у які відеоігри пограти під час карантину? У що пограти в карантин: 5 відеоігор, які дадуть надію на краще під час пандемії, як очистити смартфон від бруду та бактерій? Гігієна телефону — як очистити смартфон від бруду та бактерій у період карантину у період карантину, а також чим розважити себе ще, крім відеоігор? Як провести карантин через коронавірус вдома з користю: Netflix, VR, медитації та багато їжі. Обов’язково почитайте ці матеріали.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...