Реклама

«Піаритись не можна зупинитись» — 32 піарника Deadline написали книгу про дієві стратегії + Конкурс

Книга на практичних кейсах розповість про техніки піару, як потрапити в публікації або на телебачення, як керувати інфополем та інші корисні речі.
Čytaty latynkoju
«Піаритись не можна зупинитись» — 32 піарника Deadline написали книгу про дієві стратегії + Конкурс
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. «Піаритись не можна зупинитись» — 32 піарника Deadline написали книгу про дієві стратегії + Конкурс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Книга на практичних кейсах розповість про техніки піару, як потрапити в публікації або на телебачення, як керувати інфополем та інші корисні речі.

Про що «Піаритись не можна зупинитись»

Власники проекту Deadline.com.ua, після ряду досліджень анонсували запуск серії бізнес-книг на тему піару і персонального брендингу для бізнесу та окремих експертів.

Зазвичай від українських державних піар-кампаній та новин деяких прес-служб хочеться реально повіситися. В комерційному інформаційному просторі безсумнівно лідирує великий бізнес «Приватбанк», «Алло», «АКСА-Страхування», Comfy, банківський сектор і так далі, але якщо взяти більш дрібні категорії, то згадуються завжди найактивніші (нестандартні ідеї фуд-траків, перукарень, сайтів, чат-ботів тощо).

Будь-яка компанія хоче, щоб її ім’я приходило на розум першим потенційному партнеру або клієнту — хоче бути в статусі top-of-mind. Всі розуміють, що реклама працює тільки тоді, коли вона оплачена, а статті у ЗМІ з’являються у пошуковій видачі роками. І єдиний недолік піару – це довге прокачування (3-12 місяців) до критичної маси для отримання комерційних результатів.

Конкурс

Серед підписників поштової розсилки Na chasi подарує 3 твори. Щоб отримати подарунок, слід бути читачем/читачкою нашої підписки та надіслати лист у довільній формі в редакцію з мотивацією, чому саме вам потрібний екземпляр.

E-mail: [email protected]

«Піаритись не можна зупинитись» — це твір для аудиторії, яка є obsessed, тобто повернута на ідеях просування чогось корисного. Зазвичай література (можливо, хтось помічає) вчить тому, як виконувати чужу волю і якщо вийде, довести, що можеш робити це краще ніж інші. На цій системі побудовані всі радянські школи (картинки, де однакові дівчинки в шкільній формі співають в хорі тощо). «Піаритись не можна зупинитись» допоможе по-іншому подивитись на деякі речі, пояснить, як набрати потрібну медіа-вагу та виграти публічну сутичку.

?Як українці читали книжки у 2018 — дослідження

 

У книзі пояснюються вибухові техніки піару для тих, хто хоче зробити бізнес більш прибутковим шляхом правильних комунікацій із суспільством через ЗМІ в Україні. Директор зможе перевірити чи зрозуміти роботу найманого піарника, а окремий експерт — побудувати кар’єру з медіа самостійно.

Читайте також: Новини в маленькому і великому місті: як швидко писати цікаві репортажі

У книзі зібрані історії та комерційні піар-кейси:

  • як насправді працюють сучасні українські медіа;
  • як готувати інформацію для ЗМІ, щоб потрапити на сторінки видань або в ефір телеканалу;
  • як бізнесу керувати інфополем завдяки статтям в ЗМІ;
  • яким чином “без води” оцінювати ефективність роботи піарника;
  • що робити, коли на бізнес або персону замовили медійну атаку конкуренти;
  • та інші.

Анотація на звороті для тих, хто економить час і хоче відразу дізнатися результат

«Ринок PR в Україні поступово трансформується: ще 3-5 років тому мало хто співпрацював з лідерами думок, а тим більше просував через них свої послуги і товари. Це не викликало довіри у компаній і великих брендів, але сьогодні такий варіант - один з популярних способів просування себе, товарів або послуг. Реклама працює тільки тоді, коли вона оплачена, а статті в медіа з'являються роками в Гуглі, розповідаючи різні історії. У книзі пояснюються вибухові техніки піару тим, хто хоче зробити бізнес більш прибутковим шляхом правильних комунікацій з суспільством через ЗМІ в Україні. Директор зможе перевірити чи зрозуміти роботу найманого піарника, а окремий експерт побудувати кар'єру з медіа самостійно.»

Авторка обкладинки — учасниця «Ліги Сміху», графічний дизайнер Світлана Нємонєжина.

Книга вийде друкованою та електронною версією приблизно в кінці травня 2019 року. Інші дві заплановані до виходу на осінь. Передзамовлення зі знижкою 30% можна оформити за посиланням.

Про автора

У маркетингу Олександра понад 15 років. Співпрацює з великими компаніями в різних областях діяльності FMCG, Retail, HoReCa, E-commerce. Вважається, що маркетинг — це професія для розумних, але скоріше це спорт. І щороку в українську спортивну сутичку вступають колеги з PR-марафону, Ideas first і інших. Бути ефективним маркетологом означає захоплювати за собою. І для кар’єри будь-якого рекламіста і піарника важливо всередині компаній вміти розривати шаблони і бути не таким як усі. Компанії шукають завжди нові способи розвитку торгових марок і себе через них, а цілі нарад в бізнесі будуються за принципом банківських стратегій (тобто стратегій зростання) і маркетинг може робити компанії і країни успішніше. Коли є метод, який мало хто застосовує, можна виграти час і отримати перевагу.

Передзамовити книгу

Уривки з книжок:

Share
Написати коментар
loading...