Реклама

Менеджери Hyperloop, Paramount та інших компаній прочитають лекції у Києві

Команда креативного простору InnoHub у день свого відкриття оголосила деталі заходів спрямованих на розвиток менеджерів українських компаній у сфері ІТ
Čytaty latynkoju
Менеджери Hyperloop, Paramount та інших компаній прочитають лекції у Києві
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Менеджери Hyperloop, Paramount та інших компаній прочитають лекції у Києві
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Команда креативного простору InnoHub у день свого відкриття оголосила деталі заходів спрямованих на розвиток менеджерів українських компаній у сфері ІТ

Міжнародна компанія Innovecs 22 серпня 2018-го відкрила простір для проведення освітніх заходів. Мультимедійний хаб розмістився на площі 500 кв.м за адресою вул. Вацлава Гавела 6з. Відкривали хаб засновник компанії Алекс Луцький та посол США в Україні Марі Йованович.

Що варто знати  про хаб

Такий простір створено з метою обміну досвіду провідних міжнародних експертів з українськими розробниками та менеджерами у сфері інноваційних технологій. У день відкриття відбулися дві панельні дискусії «Нова ера України на глобальному ринку». Спікери наголошували, що український сектор вже є конкурентноздатним, проте для роботи на міжнародному ринку не завадить здобути належний менеджерський досвід.

Куратором хабу є Ольга Сафіна, яка раніше доклала зусиль до запуску таких проектів, як FEDORIV Hub, ВДНГЄвген Мушкін, ВДНГ: «Всі труднощі пов’язані лише зі складною історією Експоцентру», UNIT.CityЯк виглядає новий коворкінґ Chasopys в UNIT.City, креативний простір «Часопис» та ін. За її словами, новий простір у рамках Києва відрізнятиметься саме своєю ідеологією та метою. Тут українські розробники та менеджери матимуть змогу поспілкуватися з міжнародними клієнтами Innovecs та провідними світовими експертами.

Хто стане лектором

Першими спікерами Innohub стануть гості з компаній Hyperloop, Paramount та Amazon. Усі лекції будуть спрямовані на обмін досвідом та розвиток технологічних проектів.

Лідери Hyperloop, Paramount та інших глобальних проектів восени прочитають лекції у Києві

Вже 14 вересня 2018-го у Innohub Колін Ріс (віце-президент Virgin Hyperloop One) та Сара Іскандер (креативний менеджер компанії), стануть учасниками конференції з темами щодо майбутнього транспорту (Future of transportation: the view of Virgin Hyperloop One team) та впливу транспорту на технологічний бізнес (The technology business: how the transport could be disrupted?).

У жовтні 2018-го в рамках конференції, що буде присвячена технологіям та розробкам у галузі ігрової індустрії та цифрових розваг, виступить Джон Кавана з кейсом Paramount Pictures. Джон Кавана (John Kavanagh) має 15+ років досвіду роботи з комплексними продуктами. Він створив інтерактивний ігровий підрозділ Paramount Pictures та провів усі видавничі операції для найбільшого розробника відеоігор у Великій Британії.

Організатори також готують хакатони, технічні конференції та мітапи. Деталі усіх цих подій обіцяють оголосити вже скоро на офіційній сторінці компанії.

Лідери Hyperloop, Paramount та інших глобальних проектів восени прочитають лекції у Києві

Слідкувати за подіями можна на сайті проекту.

Нагадаємо, раніше ми інформувалиУкраїна опинилася у ТОП-50 інноваційних економік світу про те, що Україна увійшла до ТОП-50 інноваційних економік світу.

Share
Написати коментар
loading...