Реклама

Banda Agency отримала ще шість нагород Red Dot

Окрім основного проекту, який приніс нагороду команді — брендинг Ukraine Now — рекламне агентство отримало ще шість нагород Red Dot. Всього в 2018 році їх сім, повідомляє AIN.UA
Čytaty latynkoju
Banda Agency отримала ще шість нагород Red Dot
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Banda Agency отримала ще шість нагород Red Dot
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Окрім основного проекту, який приніс нагороду команді — брендинг Ukraine Now — рекламне агентство отримало ще шість нагород Red Dot. Всього в 2018 році їх сім, повідомляє AIN.UA

Banda Agency 16 серпня разом з іншими українськими агентствами оголосила про перемогу в Red Dot. Втім, на цьому перемоги Banda не закінчилися. Колектив поділився іншими проектами, які також принесли  нагороди Red Dot.

Ребрендинг Comfy

«Новий брендинг — повністю про емоції. Він символізує радість покупки, відчуття від отримання нових крутих гаджетів. Ми з Comfy забрендіовалі щастя і назвали це Пуш. Це не просто фірмовий брендовий колір. Це перший брендовий матеріал. Він робить Comfy живим. Пуш може приймати будь-яку форму, перетворюватися в бренд-персонажа і взаємодіяти з продуктами», — прокоментували в агентстві.

Брендинг Bakehouse

Banda отримала дві нагороди за цей проект — в категоріях Corporate Identity і Packaging: «Ми зробили брендинг мінімалістичним, щоб не відволікати від головного — свіжої гарячої випічки. Усередині кожної упаковки Bakehouse ховається маленька пташка. Вона їсть крихти і додає брендингу емоційності та щирості».

Брендинг Bad Boy

«Bad Boy — це алкогольний магазин, розташований в Києві на Позняках. Там продаються високоякісні напої з усього світу. Але за характером — це бренд з темпераментом панка. Ми передали це в дизайні. Все просто, з гумором і з єдиним правилом — немає ніяких правил. Перший магазин-братан, якщо хочете».

Брендинг Yes, God, Yes

«Нам необхідно було створити айдентику, включаючи неймінг, персональний шрифт і візуальний стиль, які були б одночасно емоційними і фешенебельними. Головна ідея —  передати ці емоції, коли увірвала до біса дороге плаття за півціни. Відчуття, ніби шукала його все життя, і так, Господи, так — воно твоє».

Ребрендинг OККO

За цей проект Banda отримала нагороду Best of Contest Award. Це означає, що агентство ще може поборотися за гран-прі фестивалю.

«Нова стратегія змінила не тільки тон комунікації ОККО, а й візуальний стиль. Раніше всі елементи дизайну були різними, розробленими під окремі рекламні кампанії. Необхідно було зібрати все в єдину концепцію. Центральний елемент елемент, який об’єднує концепцію 1  це «О». «О! Є ідея!», «О! Так може на каву?», «О! Так може в Італію на травневі?». А ще «О»  — це ОККО, тому що хороші ідеї приходять в хорошому місці».

Нагадаємо, бренд України Ukraine Now від рекламного агентства Banda Agency отримавБренд України від Banda Agency отримав нагороду Red Dot Design престижну премію Red Dot Design Award.

Share
Написати коментар
loading...