Реклама

Бренд України від Banda Agency отримав нагороду Red Dot Design

Проект брендингу України Ukraine Now від рекламного агентства Banda Agency отримав престижну премію Red Dot Design Award, передає AIN.UA
Čytaty latynkoju
Бренд України від Banda Agency отримав нагороду Red Dot Design
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Бренд України від Banda Agency отримав нагороду Red Dot Design
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проект брендингу України Ukraine Now від рекламного агентства Banda Agency отримав престижну премію Red Dot Design Award, передає AIN.UA

Це не перша нагорода для Banda Agency. Раніше агентство вигравало Red Dot Award в дизайнерських категоріях за брендинг ВДНГ і пісенного конкурсу «Євробачення» (також нагороджений «Канським левом»).

Що значить перемога для команди

В інтерв’ю виданню креативний директор Banda Agency Павло Вржещ поділився враженнями від перемоги:

«Був жарт, що коли ми опублікували кейс, то забрендувати Ukraine Now весь український Facebook. Кожен хотів висловитися. Було багато різних думок «всередині». Нам важливо було почути думку від експертів «зовні». І коли отримуєш нагороду рівня Red Dot, сумнівів в якості роботи вже не повинно залишатися».

За словами Павла, команда продовжує працювати над брендингом Ukraine Now, співпрацювати з Міністерством інформаційної політики. Нещодавно виклали оновлений брендинг. Додали туди більше матеріалів, знайшли нові візуальні прийоми, задяки яким Ukraine Now виглядає ще сміливіше і динамічніше. Також допомагають Міністерству інформаційної політики з розробкою єдиного брендбуку. «Ми хочемо, щоб Ukraine Now користувалися всі українці. Брендбук допоможе робити це правильніше і простіше», — сказав Вржещ.

Роботу Banda Agency також прокоментувала глава Red Dot Design Award Луїза Мілк. Вона висловилася, що дуже вражена цією роботою і висловила надію, що цей брендинг допоможе Україні змінити свій імідж у світі, продемонструвати себе відкритою і сучасною нацією, яка живе саме тут і зараз.

У написі Ukraine Now присутній інтерактивний елемент — синє коло, зміст якого змінюється в залежності від контексту. На основі напису розроблять модульний брендбук, який зможуть використовувати підприємства, держструктури і громадські організації.

Нагадаємо, Кабмін прийняв Ukraine Now в травні 2018 року. Для бренду розробили новий шрифт під назвою Ermilov, натхненний роботами художника-конструктивіста Василя Єрмілова. команда Banda працювала над проектом безкоштовно.

Що таке Red Dot Design Award

Red Dot Award — це нагорода в галузі дизайну, що присуджується «Центром дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія» з Ессена. Вручається дизайнерам і компаніям-виробникам за особливі досягнення в дизайні споживчих товарів.

Роботи, відмічені нагородою, виставляються в Музеї дизайну Red Dot в Ессені, який є найбільшим в світі зібранням досягнень сучасного дизайну.

До речі, раніше в Na chasi виходилоЯрослав Сердюк, Banda.agency —  про Каннського «лева» для українського Євробачення інтерв’ю з стратегічним директором Banda.agency Ярославом Сердюком, який розповідав про перемогу на міжнародному фестивалі реклами «Канські леви».

Share
Написати коментар
loading...