Реклама

В MOYO дослідили, як виглядає смартфон українця

Експерти мережі магазинів MOYO склали портрет найбільш затребуваного «розумного телефону» серед українських покупців
Čytaty latynkoju
В MOYO дослідили, як виглядає смартфон українця
  1. Головна
  2. Новини
  3. В MOYO дослідили, як виглядає смартфон українця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Експерти мережі магазинів MOYO склали портрет найбільш затребуваного «розумного телефону» серед українських покупців

Українці не вимогливі до техніки. За даними компанії MOYO, набір характеристик середньостатистичного смартфона в кишені українського покупця виглядає наступним чином: від 2 до 16 ГЬ пам’яті, екран 5″, камера на 12 Мп, пластиковий корпус чорного кольору і цінник до 5 тис грн. На часі детальшіне дізнатися про смартфон, який покупці обирають найчастіше.

Головне про параметри та можливості розумних телефонів за версією MOYO

Такі параметри відповідають більшості телефонів, що були продані протягом перших 6 місяців 2018 року. При цьому ринок ґаджетів вельми поляризований. Майже половина всіх смартфонів в Україні купується з розряду «дешево і сердито». Лише близько 10% приходиться на дорогі флагманські моделі. Така незбалансованість дає середню ціну в 7,2 тис грн. За показниками 2017 року, які наводять у MOYO, вартість смартфону становила 5,1 тис грн. Детальніше — в інфографіці:

Дослідження: як виглядає смартфон українцяЗростання популярності мобільних платежів ще не скоро стане в Україні масовою. кажуть представники мережі магазинів. Серед проданих в першому півріччі 2018 року тільки 30% смартфонів оснащені модулем NFC. А ось сканер відбитків пальця став вже базовою функцією, оскільки він присутній у 90% ґаджетів. Телефони з захищеним «антиударним» корпусом актуальні тільки для вузького кола покупців. Одночасно захист від пилу та вологи поступово набирає все більшої популярності завдяки масовому впровадженню цієї опції в пристроях середнього і високого цінового діапазону.

Нагадаємо, раніше ми розповідалиУкраїнці відтепер можуть купувати автострахування зі смартфону про можливість придбати поліс автомобільного страхування зі смартфону для українських користувачів.

Share
Написати коментар
loading...