Реклама

5 тез про трансформацію бізнесу із форуму SAP NOW

30 травня в Києві відбувся щорічний Форум про трансформацію бізнесу за допомогою цифрових технологій SAP NOW Київ. На заході були присутні більше 500 учасників: керівники українських компаній і державних організацій, а також експерти у галузі управління бізнесом та IT
Čytaty latynkoju
5 тез про трансформацію бізнесу із форуму SAP NOW
  1. Головна
  2. Історії
  3. 5 тез про трансформацію бізнесу із форуму SAP NOW
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
30 травня в Києві відбувся щорічний Форум про трансформацію бізнесу за допомогою цифрових технологій SAP NOW Київ. На заході були присутні більше 500 учасників: керівники українських компаній і державних організацій, а також експерти у галузі управління бізнесом та IT

У вступному слові директор SAP Україна Максим Матяш розповів про основні тренди та процеси для бізнесу, які ми спостерігатимемо в майбутньому. За його словами, діджиталізація виходить на глобальний ринок, і тепер не тільки великі компанії, але також середній і малий бізнес впевнено рухаються до міграції на цифрову основу.

Про роль SAP у цифровій трансформації

Цифрова трансформація стала обов'язковою умовою для всіх компаній, незалежно від розміру або галузі. Гнучкість і спроможність до інновацій – нові орієнтири успіху

Максим Матяш, директор SAP Україна

За словами Максима Матяша, роль SAP − допомагати адаптуватися до сучасної цифрової реальності, щоб український бізнес міг відповідати ринковим викликам. Корпорація прагне надавати необхідні інструменти для переходу на нові типи бізнес-моделей та залучення клієнтів.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформацію

Про вплив технологій на економіку

Глобальна економіка за останні десять років зазнала змін в такому обсязі і з такою швидкістю, як ніколи раніше, відзначили спікери — і темп змін все прискорюється. Використання таких технологій, як штучний інтелектВідео: Штучний інтелект Googlе навчився телефонувати в перукарні та магазини, машинне навчання10 трендів штучного інтелекту, які зроблять AI центром уваги у 2018-му, blockchainМайнінг, регуляція та благодійність — якою була Blockchain&Bitcoin Conference, великі дані, інтернет речей20 IT-компаній запустять перший ринок даних для інтернету речей та багатьох інших стає повсюдним і навіть звичайним.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформаціюСімон Калужа, керуючий директор SAP у Центральній та Східній Європі, вважає, що в майбутньому всім компаніям потрібно бути готовими доповнювати людські можливості роботою штучного інтелекту. Однак це не означає, що людина стане зайвою і втратить значимість на ринку праці. Навпаки, фахівці у своїй сфері зможуть досягти величезних результатів і нових відкриттів у медицині, логістиці, телекомунікації та інших сферах.

Ми живемо в цифровому світі, а це означає, що існують прогресивні технології, які дозволяють використовувати нові бізнес-моделі. Компанія SAP має рішучий намір бути довгостроковим партнером для своїх клієнтів на шляху їх цифрової трансформації та сприяти майбутнім успіхам у бізнесі. Ми обрали роль лідера, прибічника і драйверу змін, тому інвестуємо в інновації та знання, щоб допомагати нашим клієнтам вести бізнес краще.

Сімон Калужа, керуючий директор SAP у Центральній і Східній Європі

Про роль цих змін для українських компаній

У рамках Форуму відбулася пленарна дискусія на тему «Європейська перспектива і трансформація бізнесу: фактори зростання для українських підприємств». Модератором виступив Павло ШереметаПавло Шеремета: «Раджу підібрати в команду тигрів, а не котиків», економіст, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи. Учасниками дискусії стали представники великих українських компаній:

  • ТОВ «Метінвест Холдинг»,
  • НАЕК «Енергоатом»,
  • IPG Inc.,
  • топ-менеджери SAP у Центральній і Східній Європі.

За словами експертів, продуктивність економіки України становить всього 10%, і цього недостатньо для досягнення значних результатів в умовах високої ринкової конкуренції. Для підвищення цього показника українським компаніям необхідно проводити цифрову трансформацію і переходити на нові моделі ведення бізнесу. У разі успіху, український бізнес зможе вийти на європейський ринок і збільшити експорт продукції втричі.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформацію

На форумі було представлено 7 тематичних сесій про технологічні інновації, взаємодію з клієнтом, цифрову трансформацію в HR і майбутнє процесу закупівель.

Технології в дії

Усі присутні могли відвідати інтерактивну виставку, де були представлені різні стенди з готовими бізнес-ідеями і сценаріями. Протягом дня учасники та гості ознайомилися з такими рішеннями, як:

  • SAP Analytics Cloud,
  • SAP Digital Boardroom,
  • SAP Asset Intelligence Network,
  • SAP Leonardo Machine Learning,
  • SAP Leonardo IoT,
  • SAP Cloud Platform,
  • SAP Hybris,
  • SAP S/4HANA,
  • SAP Ariba,
  • SAP Success Factors.

У Києві на Форумі SAP NOW розповіли про бізнес-трансформацію

Про компанію

SAP один зі світових лідерів на ринку корпоративних додатків, який допомагає організаціям будь-якого розміру і різної спеціалізації ефективніше управляти своїм бізнесом. Рішеннями і сервісами SAP користуються понад 378 тис клієнтів (у тому числі й системи SuccessFactors). Представники компанії заявляють, що їхні технології гарантують високу рентабельність, сприяють безперервній адаптації та стійкому зростанню.

На український ринок компанія SAP вийшла в 1995 році. В Україні її клієнтами є понад 250 державних організацій, а також підприємства нафтогазового, енергетичного, металургійного сектору. SAP бере активну участь у розвитку національних ІТ-кадрів України, співпрацюючи з провідними вишами країни в рамках глобальної програми «Університетський Альянс».

Share
Написати коментар
loading...