Реклама

Німецька компанія розробляє план мобільності Миколаєва

За результатами відкритих торгів на послугу «Розробка Плану сталої міської мобільності м. Миколаєва» 7 березня 2018 року було підписано відповідний договір з німецькою компанією «А+С Україна»  
Čytaty latynkoju
Німецька компанія розробляє план мобільності Миколаєва
  1. Головна
  2. Місто
  3. Німецька компанія розробляє план мобільності Миколаєва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За результатами відкритих торгів на послугу «Розробка Плану сталої міської мобільності м. Миколаєва» 7 березня 2018 року було підписано відповідний договір з німецькою компанією «А+С Україна»  

21 грудня 2017 року депутати міської ради затвердили Програму розвитку сталої міської мобільності Миколаєва на 2018-2019 роки. Документ розрахований на 2 роки і передбачає фінансування з бюджету міста.

Скільки це коштує та що зроблять

Вартість надання послуги становить 3 млн 750 тис. грн. Сума визначена відповідно до вимог тендерної документації та пропозиції переможця закупівлі.

Відповідно до договору, виконавець реалізує такі етапи робіт:

  • комплексний аналіз сучасного стану транспортної моделі міста, а саме – вивчення пасажиропотоку та інтенсивності руху;
  • аудит безпеки дорожнього руху;
  • розробка схем організації дорожнього руху на найбільш небезпечних ділянках вулично-дорожньої мережі;
  • оптимізація маршрутної мережі громадського транспорту;
  • розробка плану з просування велосипедної мобільності в місті Миколаєві.

Термін проведення робіт – з березня по грудень 2018 року.

Додамо, що Миколаїв суттєво взявся до оновлення і міського простору, і бренду. Так, нещодавно місто на півлні Україні отримало новий логотип. До участі в конкурсі було допущено низку робіт від молодих дизайнерів. Студенти, які займаються графічним дизайном у вишах Миколаєва, отримали завдання розробити новий сучасний дизайн логотипу «Туристичний Миколаїв». Кращі роботи серед завлених було передано до конкурсної комісії Миколаївської міської ради наприкінці грудня 2017 року. Наразі у місті визначилисяМиколаїв отримав новий логотип із переможцем.

Нагадаємо, американці інвестували 30 млн у порт в Миколаєві. Представники компанії Bunge вже уклалиАмериканці інвестують $30 млн у Миколаївський порт угоду, згідно із якою інвестують у розвиток інфраструктури Миколаївського морпорту $30 млн. Документ було підписано 28 серпня 2017 року у Міністерстві інфраструктури України. Цей проект стане вже третім для компанії Bunge на території порту.

Share
Написати коментар
loading...