Реклама

Українські інтерактивні столи представлять на Давосському Форумі

Українська розробка компанії Kodisoft вже добре відома у HoReCa-індустрії світу — а тепер вона буде презентована в рамках Світового економічного Форуму у Давосі
Čytaty latynkoju
Українські інтерактивні столи представлять на Давосському Форумі
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українські інтерактивні столи представлять на Давосському Форумі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська розробка компанії Kodisoft вже добре відома у HoReCa-індустрії світу — а тепер вона буде презентована в рамках Світового економічного Форуму у Давосі

Компанія Kodisoft представить на Форумі у Давосі українське Smart Cafe з інтерактивними столами. Про це оголосив керівник компанії Дмитро Костик на своїй Facebook-сторінці.

Що варто знати про незвичні столи

Це вже другий рік поспіль, коли столи цього виробника є частиною експозиції української делегації у Давосі. Крім того, обіцяють продемонструвати нові можливості інтерактивних столів. Вони вже стали визнаною складовою ресторанів та закладів відпочинку у різних країнах світу. Уся поверхня столу є великим екраном, з яким може взаємодіяти клієнт закладу, роблячи замовлення, читаючи новини чи граючи в ігри.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Давосі цьогоріч будеУкраїнський IT-сектор вперше їде на Всесвітній форум у Давосі вперше представлено український IT-сектор. Головна мета Українського Дому — презентувати Україну як невід’ємну частину європейської спільноти. Організатори прагнуть показати Україну як державу, сповнену технологічних інновацій, яскравих ідей та талановитих висококваліфікованих професіоналів. Українській Дім буде відкритим для відвідувачів та гостей у період з 22 по 26 січня 2018 року. Майданчик функціонуватиме поруч з іншими подіями від провідних міжнародних компаній, що проходитимуть під час Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму.

В рамках майданчику відбудеться ряд зустрічей та панельних дискусій. Представники українського бізнесу презентують провідним міжнародним підприємцям та експертам свої кейси в таких високотехнологічних сегментах, як Digital Transformation, Agritech, Artificial Intelligence, Data Science, BlockchainВіталій Шумаков, TheWorldNews: «Blockchain може вирішити проблему фейків у ЗМІ» та багатьох інших прогресивних технологічних напрямках.

Share
Написати коментар
loading...