Реклама

У метро Києва відзняли рекламу для лондонського рітейлера квитків

Українська продакшн-студія зняла рекламу для сервісу квитків, який працює у Лондоні. В якості знімального майданчику було використано київську підземку
Čytaty latynkoju
У метро Києва відзняли рекламу для лондонського рітейлера квитків
  1. Головна
  2. Новини
  3. У метро Києва відзняли рекламу для лондонського рітейлера квитків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська продакшн-студія зняла рекламу для сервісу квитків, який працює у Лондоні. В якості знімального майданчику було використано київську підземку

Українська студія RadioAktive Film оприлюднила рекламний відеоролик, зроблений у столичній підземці. Замовником виступив британський рітейлер квитків для громадського транспорту під назвою Trainline. На часі дізнатися більше про нову рекламу, зняту в Києві.

Що варто знати про нову рекламу made in Ukraine

Цей відеоролик — спільна робота українського продакшну та агентства BBH London, Production Studio Blink Productions, а також режисера Педро Мартіна-Калера та низки закордонних фахівців. Мешканці столиці з легкістю упізнають в кадрі не лише станції київського метрополітену, але й столичний залізничний вокзал. Раніше цей вокзал Києва також фігурувавГодинник, що телефонує, 4K в кожен дім та iPhone за $999 — всі новинки Apple у новій рекламі Apple, представленій у 2017 році до випуску низки новинок компанії з Купертіно.

Раніше ми повідомляли, що бренд Девіда Бекхема використавПісня «ДахаБраха» стала саундтреком для бренду Девіда Бекхема пісню гурту «ДахаБраха» у своїй новій рекламній кампанії. Колишній британський футболіст Девід Бекхем заснував власний бренд під назвою House 99. Його спеціалізація – створення чоловічих засобів для догляду за шкірою та волоссям на щодень. Менеджер українського музичного гурту Ірина Горбань розповіла Karabas Live, що у авторів реклами були плани саме на цей трек української команди. За її словами, вибір пісні був конкретний та чіткий, а автори реклами одразу прислали чорновий варіант продукту із українською музикою. Саме так і вийшов на екрани цей рекламний ролик. Раніше цей же трек українських музикантів фігурував у американському телесеріалі Fargo.

Share
Написати коментар
loading...