Реклама

Пісня «ДахаБраха» стала саундтреком для бренду Девіда Бекхема

Трек українського гурту «ДахаБраха» був використаний в якості саундтреку в рекламі з колишнім футболістом Девідом Бекхемом
Čytaty latynkoju
Пісня «ДахаБраха» стала саундтреком для бренду Девіда Бекхема
  1. Головна
  2. Новини
  3. Пісня «ДахаБраха» стала саундтреком для бренду Девіда Бекхема
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Трек українського гурту «ДахаБраха» був використаний в якості саундтреку в рекламі з колишнім футболістом Девідом Бекхемом

Українська музика здатна не лише збирати концертні зали та прориватися у телевізійний ефір і робити там сенсацію. 9 січня 2018-го у мережі з’явився відеоролик, де Бекхем та інші чоловіки рекламують його бренд House 99. У цьому ролику лунає пісня «Шо з-под дуба» гурту «ДахаБраха». Український гурт вперше потрапив у рекламну кампанію подібного рівня.

Що рекламує «ДахаБраха»

Колишній британський футболіст Девід Бекхем заснував власний бренд під назвою House 99. Його спеціалізація – створення чоловічиї засобів для догляду за шкірою та волоссям. Менеджер гурту Ірина Горбань розповіла Karabas Live, що у авторів реклами були плани саме на цей трек української команди. За її словами, вибір пісні був конкретний та чіткий, а автори реклами одразу прислали чорновий варіант продукту із українською музикою. Саме так і вийшов на екрани цей рекламний ролик:

Раніше цей же трек звучав в одній із серій американського серіалу Fargo. Щоправда, там пісня звучить на тлі переміщення слов’янської мафії:

Українські перемоги відбуваються зі споживчими брендами не лише за кордоном. В Україні теж дедалі більше уваги приділяють національній продукції. Нагадаємо, що в Intertop побільшаєУ INTERTOP побільшає українських брендів взуття українських брендів взуття. Наразі вибрали 7 магазинів, в яких можна найкраще презентувати колекції українського взуття. В офлайн-магазинах до кінця року з 2000 позицій — від 100 до 300 будуть вітчизняного виробництва.

Share
Написати коментар
loading...