Реклама

В ООН підрахували кількість туристів у світі

Кількість туристів у світі в 2017 році збільшилася на 7% і досягла максимального за останні 7 років показника — 1,32 млрд осіб  
Čytaty latynkoju
В ООН підрахували кількість туристів у світі
  1. Головна
  2. Новини
  3. В ООН підрахували кількість туристів у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кількість туристів у світі в 2017 році збільшилася на 7% і досягла максимального за останні 7 років показника — 1,32 млрд осіб  

Як повідомляє Всесвітня туристична організація ООН, найбільше зростання (+8%) кількості туристів показали європейські країни й Африка. Тут не скріщь належна туристична інфраструктура, проте люди все одно продовдужють прибувати за враженнями.

Куди їдуть туристи у світі

Зазначається, що загалом у Європу 2017-го приїхало близько 671 млн осіб. Африку за минулий рік відвідали рекордні для цього регіону 62 млн туристів. Туристичний потік в Азіатсько-Тихоокеанський регіон в минулому році зріс на 6%. Кількість туристів у цьому напрямку за 2017-й склала 324 млн осіб. Одночасно на Близький Схід вирушили 58 млн осіб. До Північної та Південної Америки вирушило на 3% більше туристів. Показник туристичної активності в цьому регіоні склав 207 млн осіб за відповідний період. Всесвітня туристична організація ООН прогнозує, що 2018 року позитивна тенденція збережеться. За очікуваннями авторів дослідження, цьогоріч туристичний потік зросте ще на 4-5%. Подальші прогнози обіцяють коригувати та надати нові актуальні показники вже наприкінці 2018 року.

Нагадаємо, що українські мобільні оператори повідомили: вони відстежуватимутьДержава у співпраці з мобільними операторами відстежуватиме туристичну активність туристичну активність українців. Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів підписав меморандум про співробітництво Мінекономрозвитку з основними мобільними операторами України. Йдеться про можливості отримання оперативних статистичних спостережень динаміки туристичних потоків територією України. Це має допомогти у розбудові туризму в Україні та загального покращення телеком-покриття та рівня туристичних послуг від різних компаній та держави в цілому.

Share
Написати коментар
loading...