Реклама

Стало відомо, скільки коштів виділили США на військову допомогу Україні

Вчора Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп підписав закон про оборонний бюджет США – у документі йдеться і про Україну
Čytaty latynkoju
Стало відомо, скільки коштів виділили США на військову допомогу Україні
  1. Головна
  2. Новини
  3. Стало відомо, скільки коштів виділили США на військову допомогу Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вчора Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп підписав закон про оборонний бюджет США – у документі йдеться і про Україну

Черговий раунд військової допомоги нашій країні нададуть Сполучені Штати. У військову допомогу Україні входить, у тому числі, і летальне озброєння від США.

Скільки США дають на оборону України

У документі фігурує сума $350 млн. Відповідний законопроект узгодили ще на початку листопада обидві палати американського Конгресу. Але він містить певні обмеження щодо надання Україні принаймні половини цих коштів поки очільник Пентагону не підтвердить, що Україна вжила заходів для втілення в життя інституційної реформи у сфері оборони. Загалом же Штати надають $4,6 млрд для підтримки союзників НАТО та посилення оборонного потенціалу країни на європейському континенті.

Нагадаємо, Штати профінансуютьСША профінансують підготовку кадрів для Нацполіції України підготовку кадрів для Національної поліції України. У Міністерстві внутрішніх справ працюють над проектом моделі поліцейської освіти в Україні. $5 млн призначені для запуску Академії патрульної поліції в Україні. Проект реалізовуватимуть у співпраці із урядами Канади та Сполучених Штатів Америки. Керівник відділу із правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт запевнив, що його держава вже готова надати фінансову підтримку у розмірі $5 млн.

В рамках розширення взаємодії громадян та силових структур нещодавно у Києві презентували додатокУ Києві презентували додаток для взаємодії Нацполіції та громади для взаємодії Нацполіції та громади. В основі сайту лежить інтерактивна мапа міста. Окрім представників поліції відповіді на питання надаватимуть кваліфіковані юристи, а для відповідей щодо роботи комунальних підприємств залучені представники «Контактного центру міста Києва 1551». Все це дає змогу налагодити співпрацю між силовиками та громадянами, кажуть автори ініціативи.

Share
Написати коментар
loading...