Реклама

Україна стала першою країною, де поїздки BlaBlaCar доступні з Google Maps

Компанія Google об'єднала зусилля з міжнародним сервісом спільних поїздок BlaBlaCar. Маршрути поїздки, оприлюднені на платформі BlaBlaCar, відтепер доступні в мобільному додатку Google Maps
Čytaty latynkoju
Україна стала першою країною, де поїздки BlaBlaCar доступні з Google Maps
  1. Головна
  2. Новини
  3. Україна стала першою країною, де поїздки BlaBlaCar доступні з Google Maps
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Google об'єднала зусилля з міжнародним сервісом спільних поїздок BlaBlaCar. Маршрути поїздки, оприлюднені на платформі BlaBlaCar, відтепер доступні в мобільному додатку Google Maps

Першими оцінити можливості такої інтеграції і скористатися новою пропозицією зможуть користувачі України та Бельгії.

Як це змінить рівень мобільності пасажирів

Окрім поїздок на автомобілі, велосипеді, громадському транспорті та піших прогулянок, користувачам Google Maps тепер доступний і райдшеринг. Поїздки між містами, запропоновані на платформі BlaBlaCar6 маркетингових інструментів команди BlaBlaCar, інтегровані в секцію видів транспорту, рекомендованих картографічним сервісом Google.

Прокладаючи маршрут між містами в мобільному додатку Google Maps, користувачі зможуть порівняти декілька транспортних опцій, — в тому числі і райдшеринг, — та скористатися найбільш зручним для них варіантом.

Як це працюватиме

Користувачі, на чиїх смартфонах вже встановлений мобільний додаток BlaBlaCar, будуть перенаправлені на сторінку зі списком доступних поїздок за обраним маршрутом. Ті, у кого додатку немає, будуть автоматично переадресовані в AppStore або Google Play.

Що варто знати про BlaBlaCarФредерік Мазелла, засновник BlaBlaCar — про сучасну освіту

Влітку 2017 року BlaBlaCar планує побити новий рекорд — 10 млн запропонованих місць на платформі лише у Франції, — країні, де заснований сервіс.

Україна, де BlaBlaCar працює менше 4 років, вже стала однією з найбільш швидко зростаючих країн для райдшерингового сервісу. Тільки за 2016-й близько 1 млн українців приєдналося до міжнародної спільноти, а спільні поїздки всередині країни стають все більш популярними. У червні 2017 року українські водії запропонували понад 35 тис місць між Києвом і Одесою. Це еквівалентно перевезенню 30 пасажирськими автобусами щодня.

— Співпраця з Google — це чудова новина для всіх користувачів, які зможуть бачити поїздки BlaBlaCar в додатку Google Карти. Це дасть можливість людям обирати найбільш оптимальні варіанти транспорту для подорожей, включаючи доступні і зручні спільні поїздки на автомобілях

Філіп Кайрол, керівник відділу по роботі з партнерами в BlaBlaCar

Share
Написати коментар
loading...