Реклама

🤔 Наступна гра про Джеймса Бонда розповість про молоді роки агента та має стати трилогією

Čytaty latynkoju
🤔 Наступна гра про Джеймса Бонда розповість про молоді роки агента та має стати трилогією
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Наступна гра про Джеймса Бонда розповість про молоді роки агента та має стати трилогією
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У IO Interactive поділилися новими деталями свого Porject 007 — гри про Джеймса Бонда, якою у студії займаються з 2020 року.

Загалом про саму гру все мало що відомо, однак тепер нам змалювали певні рамки, у яких створюється гра.

За словами гендиректора IO Interactive Гакана Абрака, гра про таємного агента не базуватиметься на жодному фільмі про Бонда, який виходив до цього і на нас очікує оригінальна версія героя у грі.

На нас очікує історія походження Джеймса Бонда, яку розробники прагнуть перетворити у цілу трилогію:

Цікавим у цьому проєкті є те, що ми маємо створити оригінальну історію. Тож це не гейміфікація фільму. Це повністю починається і стає історією, яка, сподіваємось, стане великою трилогією в майбутньому. І що не менш важливо і захопливо, це новий Бонд.

Це Бонд, якого ми створили з нуля для геймерів. Це надзвичайно захопливо, враховуючи всі традиції та всю історію, працювати над створенням молодого Бонда для геймерів; Бонда, якого геймери зможуть назвати своїм і рости разом із ним.

Хоча й Абрак не назвав жодних конкретних дат виходу гри, він відзначив, що розробка Project 007 «йде напрочуд добре». До того ж гендиректор IO Interactive доволі амбіційно дивитися на проєкт, як на початок цілого ігрового всесвіту про Джеймса Бонда:

Я не хочу говорити про це занадто багато, але я просто сподіваюся, що ми зробимо річ, яка визначить Джеймса Бонда в іграх на довгі роки. І це не лише одна гра, а ми створимо всесвіт для геймерів на довгі роки, який ми зможемо розвивати разом з кіношним Бондом.

Раніше стало відомо, що до розробки гри про Джеймса Бонда приєднався дизайнер рівнів The Division та Avatar: Frontiers of Pandora.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...