Реклама

👀 Konami офіційно підтвердила роботу над другою Metal Gear Solid Master Collection

Čytaty latynkoju
👀 Konami офіційно підтвердила роботу над другою Metal Gear Solid Master Collection
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Konami офіційно підтвердила роботу над другою Metal Gear Solid Master Collection
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Konami підтвердила, що Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2 перебуває в процесі розробки, але не назвала навіть приблизної дати релізу.

Продюсер серії Норіакі Окамура розповів, що команда не хоче зіткнутися з тими ж проблемами, які переслідували гравців у Master Collection Vol. 2 під час запуску, наприклад, під час виходу першого тому на ПК були відсутні налаштування дисплея та роздільної здатності.

Ми стурбовані тим, що запуск першого тому був досить важким, з усіма цими проблемами. Тому ми зробимо все можливе, щоб цього не повторилося, але ми просто просимо всіх дати нам час.

Норіакі Окамура

Також ще однією причиною є те, що перша колекція базувалася вже на існуючих HD-портах Metal Gear Solid 2 і 3. Тому ремастер частин, які увійдуть у другий том, може потребувати більше часу.

Але більшість ігор, випущених після них, не мають вже існуючих HD-портів, які ми могли б використати. Деякі з них є в HD, але це все дуже великі ігри, а це тягне за собою низку проблем.

Норіакі Окамура

Таким чином наразі невідомо, коли відбудеться хоча б анонс Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2.

Нагадаємо, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 вийшла 24 жовтня 2024 року для Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PlayStation 4, 5 та ПК. Раніше ми розповідали, як перевидання оцінили критики та гравці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...