Реклама

🤨 Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 — як оцінили перевидання оглядачі

Čytaty latynkoju
🤨 Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 — як оцінили перевидання оглядачі
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 — як оцінили перевидання оглядачі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже завтра, 24 жовтня, має відбутись реліз Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 для Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PlayStation 4, 5 та ПК і зараз ми маємо можливість дізнатися, як оцінили оглядачі таке перевидання класичних ігор культової серії від Konami.

Нижче можете побачити загальну оцінку на платформах Opencritic та Metacritic.

Загалом бачимо, що критики позитивно зустріли перевидання. Оглядачі відзначають, що це гарна можливість для нових гравців поринути до цієї франшизи та її витоків. Також вони звертають увагу на те, що це важливо з огляду на збереження тієї спадщини, яку франшиза уже має.

Однак критики також зважають і на недоліки видання. Вони відзначають мінімальні технічні покращення ігор, адже загалом жодних поліпшень графіки нам не довелось отримати. Нагадаємо, що, наприклад Metal Gear Solid працюватиме лише у 30 FPS.

Ліам Крофт з Push Square поставив 8 балів з 10 та відзначив:

Metal Gear Solid: Master Collection об'єднує три найкращі гри з усіх коли-небудь створених, але робить це у заплутаний спосіб. Розподілені між п'ятьма окремими застосунками на PS5, знайти потрібну вам версію або бонусну функцію може бути непросто. Цифрове пакування трьох класичних ігор не зовсім схоже на працю любові, але коли ви занурюєтеся в оригінал для PS1, Sons of Liberty або Snake Eater, стає абсолютно ясно, що немає нічого подібного до Metal Gear Solid. Master Collection від Konami тримається на незмінній якості занепалої серії, а не на засобах, які її повернули.

Джеймс Мітчелл з Press Start поставив 7.5 балів з 10 та пише:

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 робить саме те, на що претендує — повертає перші три гри серії Metal Gear Solid на всі основні платформи після тривалої відсутності. Попри те, що технічні оновлення для кожної гри нечисленні, це все одно чудовий спосіб долучитися до однієї з найважливіших і найпродуктивніших серій у відеоіграх. Чи можуть бути ще якісь доопрацювання, щоб модернізувати ці ігри? Безумовно. Але важко ігнорувати якість ігор, що входять до цього пакету, і це свідчить про їхні сильні сторони, що навіть з невеликим покращенням вони залишаються такими ж привабливими, як і раніше.

Італійське видання Spaziogames ставить 7 балів з 10 та відзначає:

Master Collection Vol. 1 є перлиною за своїм змістом — з одними з найважливіших і визначальних для жанру відеоігор — але відчувається, що це лінивий порт, який не зробило нічого, щоб ці ігри засяяли ще більше.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...