Реклама

🌚 Рідлі Скотт пояснив чому не запросив Рассела Кроу до «Гладіатора 2»

Čytaty latynkoju
🌚 Рідлі Скотт пояснив чому не запросив Рассела Кроу до «Гладіатора 2»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Рідлі Скотт пояснив чому не запросив Рассела Кроу до «Гладіатора 2»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У своєму нову інтервʼю режисер Рідлі Скотт відзначив доволі банальну причину чому він не запросив до «Гладіатора 2» Рассела Кроу.

Якщо ви дивилися перший фільм, тоді вас звісно навряд здивує відповідь, хоча Скотт зі свого боку міг бути дещо тактовнішим:

Я вважаю, що він все ще один з найкращих акторів у світі, і я думаю, що у нас хороші стосунки. Сподіваюся, що так і буде. Поки він не почне скиглити про те, що з ним не порадилися. З чого б це? Він же мертвий!

Відзначимо, що сам Кроу раніше відзначав, що йому дещо «некомфортно» від того факту, що ведуться  зйомки сиквелу «Гладіатора» та навіть натякнув, що йому не до вподоби те, як буде розвиватися сюжет:

Мені трохи незручно від того, що вони знімають ще один фільм, тому що, звичайно, я мертвий і не маю права голосу в тому, що буде зроблено. Але дещо з того, що я чув, мені здається: «Ні, ні, ні, це не відповідає моральному шляху цього конкретного персонажа». Але я не можу нічого сказати, це не моє місце, я під землею. Тож побачимо, як це буде.

Нагадаємо, що у фільмі 2000 року Кроу зіграв роль римського генерала Максима Децима Меридія, якого зрадили і поневолили як гладіатора та, який намагається повернути свою честь та помститися за вбивство своєї сім’ї та імператора.

Щодо «Гладіатора 2», то нагадаємо, що стрічки розгорнуться навколо Люція, племінника імператора Коммода. Відомо, що у фільмі зіграють Педро Паскаль, Пол Мескаль, який зіграє Люціуса, а також Баррі Кеоган, Джозеф Квінн, Конні Нільсен і Дензел Вашингтон.

Премʼєра «Гладіатора 2» в Україні запланована на 15 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...