Реклама

😶 Расселу Кроу «трохи некомфортно» від зйомок «Гладіатора 2»

Čytaty latynkoju
😶 Расселу Кроу «трохи некомфортно» від зйомок «Гладіатора 2»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😶 Расселу Кроу «трохи некомфортно» від зйомок «Гладіатора 2»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Рассел Кроу у своєму новому інтерв’ю розповів, що йому дещо «некомфортно» від того факту, що ми отримаємо сиквел «Гладіатор».

Актор, який у своїй кар’єрі мав чимало визначних ролей, беззаперечно завжди у першу чергу буде асоціюватися із Максимус із «Гладіатора» 2000 року від Рідлі Скотта.

Звісно, що актор не міг оминути у своєму новому інтерв’ю сиквел стрічки, у якій зі зрозумілих причин його не буде.

Мені трохи незручно від того, що вони знімають ще один фільм, тому що, звичайно, я мертвий і не маю права голосу в тому, що буде зроблено. Але дещо з того, що я чув, мені здається: «Ні, ні, ні, це не відповідає моральному шляху цього конкретного персонажа». Але я не можу нічого сказати, це не моє місце, я під землею. Тож побачимо, як це буде.

Загалом актора можна цілком зрозуміти, адже видавалося, що історія «Гладіатора» є повністю завершеною та цілісною історією. До того ж якщо й повертатися до неї, то це варто робити з обережністю.

Сам актор відзначає, що його емоції до «Гладіатора 2» також можуть бути продиктовані звичайними ревнощами:

Я згадую вік, у якому я був, коли зняв цей фільм, і все, що сталося після нього, двері, які відкрив для мене цей фільм. Відверто кажучи: тут, безумовно, є відтінок меланхолії, відтінок ревнощів.

Нагадаємо, що у фільмі 2000 року Кроу зіграв роль римського генерала Максима Децима Меридія, якого зрадили і поневолили як гладіатора та, який намагається повернути свою честь та помститися за вбивство своєї сім’ї та імператора.

Щодо «Гладіатора 2», то нагадаємо, що стрічки розгорнуться навколо Люція, племінника імператора Коммода. Відомо, що у фільмі зіграють Педро Паскаль, Пол Мескаль, який зіграє Люціуса, а також Баррі Кеоган, Джозеф Квінн, Конні Нільсен і Дензел Вашингтон.

Прем’єра стрічки запланована на 22 листопада 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...