Реклама

🎮 Розробники Kingdom Come Deliverance 2 офіційно перенесли реліз гри на лютий 2025 року

Čytaty latynkoju
🎮 Розробники Kingdom Come Deliverance 2 офіційно перенесли реліз гри на лютий 2025 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Розробники Kingdom Come Deliverance 2 офіційно перенесли реліз гри на лютий 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що перенесення релізу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля на листопад змусило окрім розробників Avowed також змінити свої плани й у студії Warhorse.

Спочатку у мережі почала з’являтися інформація, що різноманітні торгові мережі у США уже почали приймати замовлення на Kingdom Come Deliverance 2, де зазначалася дата релізу 11 лютого 2025 року. Це звісно сигналізувало про те, що розробники змінили свої плани та перенесли вихід гри з осені 2024 року на початок наступного року.

Згодом уже самі розробники у своїх соцмережах офіційно підтвердили те, що Kingdom Come Deliverance 2 вийде 11 лютого 2025 року на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

У своєму повідомленні про перенесення нам розповіли, що в рамках Gamescom продемонструють 20 хвилин геймплею гри на Gamescom 2024, покажуть як буде виглядати колекційне видання, а також анонсували прев’ю гри від оглядачів та блогерів.

Нагадаємо, що Kingdom Come Deliverance 2 вона стане прямим продовженням першої частини і її події знову розгорнуться у Богемії XV століття, а головним героєм знову буде Генрі. Розробники обіцяють, що гра буде більшою та масштабнішою за попередницю. Нас очікує понад п’ять годин кінематографічних сцен у кампанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...