Реклама

🤔 Провідний дизайнер Kingdom Come Deliverance 2 поділився новими деталями гри

Čytaty latynkoju
🤔 Провідний дизайнер Kingdom Come Deliverance 2 поділився новими деталями гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Провідний дизайнер Kingdom Come Deliverance 2 поділився новими деталями гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як студія Warhorse неочікувано для багатьох різко анонсувала сиквел Kingdom Come: Deliverance усі дивувалися тому, що розробники загалом обійшлися без довгих загравань з публікою, без купи попередніх трейлерів, щоденників розробників та всього іншого, що притаманне індустрії останніми роками.

Однак нещодавно провідний дизайнер Kingdom Come: Deliverance 2 Прокоп Їрса дав інтерв’ю чеському YouTube-каналу Indian – Pořad o hrách, де розповів більше про нову гру.

Звісно, що в першу чергу багатьох цікавить питання про те, якою ж буде бойова система. За словами Їрси, вона не зазначає кардинальних змін. Тобто не варто очікувати спрощеного режиму, чи чогось схожого до цього.

Геймдизайнер відзначив, що у сиквелі розробники на відміну від першої гри дають гравцям чотири напрямки для атаки замість п’яти. Однак разом з цим вони додали більше різноманітних варіацій для ваших ударів, комбінацій, контратак та ін.

Також за словами Їрси прокачування навичок персонажа стане глибшим та розгалуженішим. Водночас усі навички також будуть між собою пов’язані, що дозволить мати більшу варіативність.

Також у грі залишиться та звісно, що вдосконалиться система взаємодії з NPC, які будуть реагувати на те, який одяг на вас, яка зброя при вас та ін. До прикладу вогнепальна зброя, яка з’явиться у грі буде доволі сильно лякати деяких ваших противників та звичайних NPC у грі, адже це нова для того часу та невідома технологія.

Нам обіцять, що у грі ми не знайдемо звичайних квестів у стилі «принеси це, принеси те». Відзначається, що гра цілком присвячена тому, щоб цілком завершити історію Генрі з першої частини.

Загалом Kingdom Come: Deliverance 2 має стати довершеною версією оригінальної гри, а тому, якщо вона й отримає третю частну це вже буде зовсім інша історія з новими персонажами.

Нагадаємо, що гра наразі немає точної дати виходу і відомо лише, що її реліз заплановано на 2024 рік для ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X|S.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...