Реклама

📊 Baldur's Gate 3 має більший онлайн у Steam, ніж Helldivers 2 та Palworld

Čytaty latynkoju
📊 Baldur's Gate 3 має більший онлайн у Steam, ніж Helldivers 2 та Palworld
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📊 Baldur's Gate 3 має більший онлайн у Steam, ніж Helldivers 2 та Palworld
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що Baldur’s Gate 3 окрім звання «абсолютної гри року» також цілком може слугувати підтвердженням виразу «щось модне, щось вийшло з моди, а щось вічне».

Дійсно саме так й виходиться, адже грі, які уже невдовзі виповниться один рік вдається утримувати більше одночасних користувачів у Steam ніж цьогорічним неочікуваним хітам, якими були багатокористувацькі Plaworld та Helldivers 2.

Згідно з SteamDB можна побачити, що грі вдається в середньому тримати онлайн на рівні 60 тис. гравців. Так до прикладу за останні 24 години (25 липня) максимальний онлайн у Baldur’s Gate 3 склав 85,526 гравців.

Водночас для Heldivers 2 цей показник становить 31,144 гравці, а у випадку з Palworld — 57,896 гравців.

Загалом це дійсно доволі цікавий результат особливо, якщо враховувати той факт, що Baldur’s Gate 3 це по суті однокористувацька гра на відміну від абсолютно багатокористувацьких Helldivers 2 та Palworld, які певною мірою стали феноменами 2024 року.

З приводу Palworld можна сказати, що гра стала дійсно особливою, адже її максимальний онлайн лише у Steam склав 2,101,867 гравців. Водночас для heldivers цей показник становить — 458,709 гравців.

Щодо Baldur’s Gate 3, то максимальний онлайн гри у Steam становить — 875,343.

Нагадаємо, що раніше у Larian відзначили, що успіх і постійні номінації та перемоги Baldur’s Gate 3 впливають на розробку нових ігор студії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...