Реклама

🎮 У Assassin's Creed Shadows будуть одностатеві романи

Čytaty latynkoju
🎮 У Assassin's Creed Shadows будуть одностатеві романи
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 У Assassin's Creed Shadows будуть одностатеві романи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Ubisoft розповіли деякі нові подробиці майбутньої Assassin’s Creed Shadows, з яких стало відомо, що у грі також можна буде починати одностатеві стосунки.

Наративна директорка Assassin’s Creed Shadows Брук Девіс розповіла, що, як і у двох попередніх частинах серії, у новій грі можна буде починати стосунки, в тому числі і одностатеві — але з деякими відмінностями.

Так, у Наое та Ясуке будуть різні варіанти романтичних стосунків у Assassin’s Creed Shadows. Спосіб, у який можна буде розпочати стосунки, стане більш індивідуальним й буде залежати від обраного персонажа.

Крім того, в грі вперше для серії з’являться платонічні стосунки. Розробники обіцяють, що система «романсингу» стане глибшою, ніж у попередніх іграх. Девіс зазначила, що Ubisoft гра не прагне бути «симулятором побачень», проте вона намагатиметься запропонувати баланс між романтикою та фліртом.

В іншому місці інтерв’ю Девіс розповіла, що Ясуке не зможе носити капюшон, як Наое, і що пори року в Assassin’s Creed Shadows змінюватимуться лише за допомогою динамічного годинника, який не буде прив’язаний до сюжетного розвитку.

Крім того, у грі не буде функції медитації, яка була у кількох попередніх частинах, що дозволяла гравцям швидко переходити до будь-якого часу доби за бажанням. Завдання можна буде проходити в будь-яку з пор року, проте проходження буде відрізнятися залежно від пори року в грі.

Раніше ми розповідали про перший геймплейний трейлер Assassin’s Creed Shadows.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...