Реклама

🏯 Assassin's Creed Shadows — дивіться перший повноцінний геймплей

Čytaty latynkoju
🏯 Assassin's Creed Shadows — дивіться перший повноцінний геймплей
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏯 Assassin's Creed Shadows — дивіться перший повноцінний геймплей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На Ubisoft Forward 2024 нам продемонстрували перший повноцінний геймплей нової Assassin’s Creed, що вийде 15 листопада 2024 року на PlayStation5, Xbox Series X|S та ПК.

У порівнянні з Mirage у Assassin’s Creed Shadows нас знову очікує більший масштаб. Цього разу ми нарешті відвідаємо феодальну Японію.

У грі можна буде гра те за двох героїв — чорношкірого самурая Ясуке та шинобі Наое. Події гри розгорнуться в у феодальній Японії в 1579 році під час періоду Аджучі-Момояма

Щодо Ясуке, то як було відомо раніше він заснований на реальній історичній особистості. Це самурай африканського походження, який потрапив до Японії з єзуїтським місіонером та з часом став служити Оді Нобуназі.

Водночас Наое стане оригінальною персонажкою. Це буде нінджя і основний стиль проходження за неї передбачає скрадання, однак звісно, що з нею також можна вступати у відкриті бої, однак не такі ефективні.

З іншого боку Ясуке буде своєрідним «танком», який буде вам при нагоді, щоб просто змітати ворогів зі свого шляху без жодних попередніх підготувань та таємниць.

Щодо боївки, то вона загалом схожа до інших частин серії. Ми також отримаємо повернення ефектних фінальних ударів, однак уже  з розчленуваннями та ін. За цим вам до Ясуке.

Однак можна обійтися й без жорсткості та по тихому розправлятися з ворогами як справжні «асасіни». У цьому випадку уже звертайтеся до Наое.

Загалом з вибором персонажа ви обираєте не просто персонажа, який вам більше до вподоби. Ви обираєте саме стиль гри, що для серії є по суті першим випадком.

У грі нам обіцяють зміну сезонів і ми зможемо дослідити Японію навесні, влітку, восени та взимку. Водночас кожен сезон буде не лише номінальною зміною декорацій.

Наприклад, взимку вода замерзає, і відповідно плавати у ній не вийде, а тим паче непомітно знешкоджувати ворогів. Чи, наприклад навесні трава є вищою і тому це ідеальне середовище для непомітного пересування. Водночас восени трава засихає і уже непридатна для скрадання.

Сама гра розроблена на покращеній версії рушія Ubisoft, однак, як можна побачити з відео, не варто очікувати на кардинальні зміни у візуальній складовій.

Також, що цікаво це те, що у грі не буде уже звичних для Ubisoft точок синхронізації. Тепер це будуть лише високі точки спостереження, де ви уже самі будете виглядати точки інтересу для себе замість автоматичного відкриття, як раніше

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...