Реклама

🤔 Дешево й добре: у що бюджетно пограти на Nintendo Switch (з урахуванням знижок) — велика редакційна добірка

Čytaty latynkoju
🤔 Дешево й добре: у що бюджетно пограти на Nintendo Switch (з урахуванням знижок) — велика редакційна добірка
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Дешево й добре: у що бюджетно пограти на Nintendo Switch (з урахуванням знижок) — велика редакційна добірка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Nintendo Switch та дешеві ігри загалом не ті слова, яке можна почути в одному реченні. Ми звикли до того, що ігри для цієї консолі дорогі і загалом бути власником цієї консолі —  це також бути готовим витрачати трохи більше, ніж геймери на інших платформах.

Попри цю свою славу, Nintendo Switch все ж має пропозиції для відносно бюджетного геймінгу, тож ми вирішили створити для вас добірку з цікавих та дешевих ігор для цієї консолі.

При обранні ігор до нашого списку ми звертали увагу не на повну ціни гри, а на її вартість з врахуванням знижок у eShop, які з’являються доволі регулярно. Тому придбати ту чи іншу гру за доволі приємною ціною буде не складно — варто лише відслідковувати зміни та розпродажі.

Додамо, що оскільки Nintendo Switch немає українського регіону, ми підбирали ціни з огляду на найбільше вигідні пропозиції у офіційно доступних регіонах. У нашому випадку ми обрали найдешевший європейський регіон, тобто Норвегію, а також Японію, яка найвигідніший регіон у середньому загалом.

Щодо останнього, втім, варто додати, що у Японії не всі ігри можуть бути доступні або мати знижки. Тому ціну ми подаватимемо з врахуванням найвигіднішої пропозиції.

Limbo

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1200
  • Найбільша знижка 90% — ¥120 або бл. 32 грн

Платформер-головоломка, яка може відрізнятися дещо від уявлення про яскраву та радісну Nintendo Switch своєю відверто тривожною атмосферою. Ви будете грати за хлопчика, що прокидається у темному лісі, якому доведеться пробивати свій шлях вперед із заплутаними головоломками, колючими перешкодами та височенним павуком.

За своєю ціною можемо впевнено рекомендувати її, адже це дешевше навіть за ранкову каву у кав’ярні біля дому.

Call of Juarez: Gunslinger

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2200
  • Найбільша знижка 90% — ¥220 або бл. 57 грн

Це гра ціна на яку нівелює усі мінуси, які ви, можливо, спробуєте у ній пошукати. Вона, звісно, дещо стара, але завдяки своєму візуальному стилю чудово виглядає навіть сьогодні та особливо на Nintendo Switch.

Загалом це шутер у сетингу вестерна, який сподобається фанатам фільмів про ковбоїв та Дикого Заходу США. Візуальний стиль дещо коміксний і самі катсцени виконані наче кадри з мальопису. Тут ви граєте за стрільця, що в одному з салунів розповідає байки про свої численні зустрічі з іншими більш видатними стрільцями. Звісно, що у його історіях є місце й побрехенькам, які ефектно змінюватимуть усе, що відбувається на екрані.

Єдиний мінус гри — вона коротенька та може видатися одноманітною. Однак знову ж таки за найвигіднішою ціною усе це не має вас відвертати від покупки.

Quake

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1166
  • Найбільша знижка 67% — ¥384 або бл. 100 грн

Навряд чи ця гра потребує окремого представлення. Quake — ігрова класика, яка точно припаде до душі геймерам, що вже мають солідний стаж у відеоіграх. Саме з цієї серії ігор, можна говорити, з’явилося поняття «кіберспорт», адже вона мала велику базу прихильників, які почали проводити перші турніри, а згодом це перетворилося на сучасну кіберспортивну індустрію.

Загалом це доволі динамічний шутер, що може викликати незручності у грі на Nintendo Switch, проте така ігрова класика за приємною ціною стане гарним поповненням вашої бібліотеки.

TOEM

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2180
  • Найбільша знижка 80% — ¥436 або бл. 115 грн

Це гра де вам доведеться зайнятися фотографією та допомагати людям. Загалом це все. Проте хоча це й невеликий проєкт, але там ви зможете насолодитися чудово промальованими рівнями та цілком цікавим сюжетом з неочікуваними поворотами.

Загалом це «комфортна» гра для відпочинку, яка дає змогу порелаксувати після важкого робочого дня або ж коли ви навіть відчуваєте втому від великих сучасних ігор.

The Sinking City

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥4980
  • Найбільша знижка 90% — ¥498 або бл. 130 грн

Гра від української Frogwares, натхненна творами Говарда Лавкрафта. Тут події розгортаються у 1920-х рр. у містечку в США, що постраждало від повені. До нього прибуває приватний детектив та ветеран війни Чарльз В. Рід, якому доведеться зіткнутися не лише зі звичним для себе розслідуванням, а й невідомими надприродними силами.

Свого часу гра отримала певну критику через свою бойову систему. Однак оглядачі позитивно відзначали її детективну складову та історію. Загалом ця гра варта вашої уваги, особливо, якщо ви фанат Лавкрафта, або ж не проти підтримати український геймдев на Switch.

Wolfenstein II: The New Colossus

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥4400
  • Найбільша знижка 85% — ¥660 або бл. 170 грн

Гра, вихід якої на Nintendo Switch можна вважати дивом. Wolfenstein II: The New Colossus для свого часу мав вражаючу графіку, яка й досі добре тримається на фоні сучасних проєктів. Тому те, що розробникам цього порту вдалося змусити її працювати на Nintendo Switch, це дійсно диво.

Загалом це класичний шутер від першої особи, де потрібно розправлятися з нацистами в сетингу альтернативної історії, де ті самі нацисти перемогли у Другій Світовій. Сама гра цілком приємно грається на Switch і у вас не буде виникати багато проблем з керуванням.

Водночас серед мінусів варто вдізначити дещо «мильну» картинку, оскільки гра все-таки мусить працювати на застарілому залізі Switch. Хоча й додамо, що розробники лише прикрутили налаштування графіки відповідно до можливостей консолі, але не вносили принципових змін.

Darksiders Warmastered Edition

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥3035
  • Найбільша знижка 77% — ¥698 або бл. 180 грн

Олдскульна пригодницка гра, яка може сподобатися фанатам перших God of War, або ж дасть вам уявлення про те, якими ці ігри були свого часу.

Події Darksiders розгортаються на постапокаліптичній Землі, де людство зіткнулося з демонічними ордами. Тут вам доведеться взяти участь у боротьбі Пекла та Небес, і все це за доступною ціною, що помістить усі ці події до вашої кишені.

Death’s Door

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2050
  • Найбільша знижка 65% — ¥717 або бл. 185 грн

Якщо ви шукаєте щось схоже на «Зельду», але за більш доступною ціною, то ваш вибір може зупинитися на цій грі.

Тут вам доведеться грати за ворона, який заробляє на прожиття тим, що збирає душі. Однак за волею долі та розробників ви потрапляєте до світу наповненого істотами, які вирішили обдурити саму смерть і з якими вам доведеться тепер мати справу.

Загалом це чудова гра для портативу з дещо важкенькими боями, чудовим дизайном світу та певною дрібкою гумору.

Final Fantasy VII

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1834
  • Найбільша знижка 60% — ¥733 або бл. 190 грн

Видається, що це ще одна гра, яка не потребує представлення. Чергова класика у нашому списку, та одна з багатьох «фінальних фантазій», які не планують завершуватися.

Ця гра франшизи розповідає нам про Клода Страйфа, найманця, що приєднується до екотерористичної організації, аби зупинити мегакорпорацію, яка контролює світ, від використання життєвої сутності планети в якості джерела енергії.

Загалом це та класика на яку варто звернути увагу, адже у ній чудовий саундтрек, історія та атмосфера олдскульного геймінгу. Проте варто бути й готовим, що гра все ж стара та може уже гратися не так приємно, але для фанатів Final Fantasy це має бути однозначно must buy.

Stardew Valley

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 100 kr
  • Найбільша знижка 50% — 50 kr або бл. 190 грн

Трошки втомилися від ігор та світів, де все відбувається в шаленому темпі? Що ж, пропонуємо виростити трішки «бурачків».

Stardew Valley це чудвоий та наповнений варіаціями фермерський симулятор, в якому вам доведеться очолити сімейну ферму і втримати її на плаву.

Разм з тим також потрібно буде й будувати стосунки з місцевими жителями, поборотися з мережею роздрібних магазинів, що мають тісні відносини з владою. А можливо навіть і знайти кохання.

Загалом це зовсім негостросюжетна гра, але вона настільки чарівна, що може поглинути вас на не один десяток годин і всього за ціною близько 5 кг буряків.

Hollow Knight

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1480
  • Найбільша знижка 50% — ¥740 або бл. 190 грн

У цій доволі швидкісній метроїдванії у форматі платформера вам доведеться зіткнутися з доволі міцними ворогами.

Тут є все: захопливі бої, відчуття дослідження та добре промальована графіка з чарівною атмосферою, що змушує вас рухатися далі. Гра важка, але варта уваги, особливо в портативі та за такою ціною.

Sonic Mania

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 160 kr
  • Найбільша знижка 60% — 64,00 kr або бл. 245 грн

Хоча й Соніку не вдалося досягти успіху Маріо, проте SEGA все ж має свою значну базу фанатів. До того ж у випадку зі Switch це може бути цілком непогана та бюджетніша альтернатива класичним платформерам про італійського сантехніка.

Додамо, що гра вийшла у 2017 році, але наслідує усі риси класичних ігор про їжака Соніка з 1990-х рр. Тож якщо ви провели своє дитинство за консолями SEGA, то ця гра стане для вас чимось на кшталт загубленої реліквії, яка дозволить пригадати «молодість».

Cuphead

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1,980
  • Найбільша знижка 30% — ¥1,380 або бл. 350 грн

Можливо, одна з найстильніших ігор, які вам доведеться побачити. Однак одразу відзначаємо — не давайте її мультяшній привабливості ввести вас у оману. За нею ховається важкий геймплей, який точно змусить вас попотіти.

Водночас це точно той проєкт, який варто спробувати в портативі. Просто потрібно бути готовими, що це буде зовсім не легка та приємна пригода у анімаційному стилі 1930-х рр. Тому у цьому випадку уже можна спершу добре подумати, перш ніж купляти, наскільки вам подобається хардкор.

Hades

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2800
  • Найбільша знижка 50% — ¥1400 або бл. 360 грн

Ця мандрівна гра, що заснована на давньогрецькій міфології, може стати чудовим поповненням вашої колекції. Це дійсно уже сучасна класика, яка вас затягне на купу годин завдяки своїй реграбельності, чудово прописаним персонажам, діалогам та світу.

Тут вам доведеться взяти на себе роль Загрея, сина Аїда, який намагається втікти з Царства мертвих до гори Олімп. У цьому ви можете допомогти йому у потративному варіанті у будь-якому зручному для вас місці.

The Witcher 3: Wild Hunt

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 319 kr
  • Найбільша знижка 60% — 127 kr або бл. 485 грн

Остання гра нашого загального списку. «Гра року 2015», після якої багато проєктів з відкритим світом вам здаватимуться «не тим» та викликатимуть відчуття «це ж було вже». Усе це приправлене цікавою та епічною історією, яку неймовірно доповнює прекрасний саундтрек.

Хоча гра дещо й виходить за рамки розуміння «бюджетної» покупки, але вона точно варта того, щоб мати можливість грати у неї будь-де та будь-коли. Проте вварто відзначити, що вона візуально не може дорівнятися до своїх версій для ПК та потужніших консолей. Однак фанати лагідно називають версію для «перемикача» Switcher і саме так цю гру й варто сприймати — як окремий проєкт саме для Switch.

З мінусів лише відзначимо, що портом цієї гри для Switch ще до повномасштабної війни займалася російська Saber, з якою наразі у CDPR уже не мають зв’язків. Тому останні оновлення уже робили власне команди польської студії, що значно покращило роботу гри на Switch та її продуктивність.

***

Що може бути краще ніж зібрати вінтажну далеку-далеку галактику у своїй кишені. Дійсно, якщо ви фанат «Зоряних війн» і у вас є Nintendo Switch ви можете зібрати чудову добірку класичних ігор цієї космічної саги за доволі доступною ціною, яка конвертується у багато годин гарно проведеного часу.

Хоча звісно усі ці ігри не є частиною офіційного канонсу сучасних «Зоряних війн», вони все ж варті уваги та подарують вам незабутні емоції пригод у далекій-далекій галактиці.

Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1320
  • Найбільша знижка 61% — ¥520 або бл. 135 грн

Гра про легендарного персонажа розширеного всесвіту «Зоряних війн» для 1990-х рр. Кайла Катрана, якому доводиться протистояти залишкам Імперії після битви при Явіні.

Катарн є колишнім джедаєм, що вирішив порвати зв’язки з Силою, адже ледь не потрапив під вплив Темного боку. Однак уже, як найманцю йому все ж доведеться повернутися до свого старого ремесла.

Гра є класикою ігор по «Зоряним війнам» під видавництвом LucasArts і однозначно варта уваги, якщо ви фанатієте від цього всесвіту. У ній є все: бластери, світлові мечі, Сила, головоломки, олдскульний платформінг та багато іншого.

Star Wars Republic Commando

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥1980
  • Найбільша знижка 61% — ¥780 або бл. 200 грн

Доволі незвична гра для франшизи, адже це по суті тактичний шутер, який розповідає про групу бійців-клонів спецзагону «Дельта» у роки «Війни клонів».

Гра отримала серед фанатів достатню популярність, щоб уже нещодавно стати натхненням для мультфесіралу «Зоряні війни: Бракована партія» про спецзагін клонів.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 125 kr
  • Найбільша знижка 50% — 62 kr або бл. 240 грн

Класика RPG від BioWare, яку представляти немає сенсу. Це гра події якої розгортаються за 4000 років до відомих нам подій із фільмів.

Це однозначно must buy, який навіть попри свою застарілу візуальну складову, занурить вас з головою до весвіту «Зоряних війн» в епосі Старої Республіки.

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2640
  • Найбільша знижка 60% — ¥1048 або бл. 260 грн

Гра, яка вийшла з під крила серії ігор про Кайла Катарна, у якій є всі притаманні риси для них. Однак найцікавіший аспект, це те, що вам дають можливість створити власного падавана, яким ви будете керувати на шляху до становлення лицарем-джедаєм.

Що може бути краще ніж стати учнем Акадамії джедаїв Люка Скайвокера та боротися з залишками Імперії та загадковими послідовниками ситхів за відносно невелику суму.

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 140 kr
  • Найбільша знижка 50% — 70 kr або бл. 270 грн

Продовження RPG-класики від BioWare, яке так само варто вашої уваги.

Star Wars: The Force Unleashed

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 200 kr
  • Найбільша знижка 50% — 100 kr або бл. 385 грн

Про цю гру варто відзначити, що це порт з Wii. Тому вона доволі сильно відрізняється від версії, що виходила на ПК та інших консолях. Тож вам ця гра може бути цікавою, як своєрідна «новинка» по «Зоряних війнах», адже дарує дещо незвичний погляд, якщо ви не грали у її версію для Nintendo.

***

LEGO-ігри, якщо ви коли-небудь грали у них, ніби створенні для гри у портативі. Вони медитативні, веселі та завжди дають змогу розслабитися (а звук збору монеток неначе мед для вух).

Тому ми окремо виділили й найцікавіші LEGO-ігри, які варті уваги та які не надто сильно зазирнуть углиб вашого гаманця.

LEGO Marvel Super Heroes

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥4730
  • Найбільша знижка 90% — ¥473 або бл. 123 грн

Одна з LEGO-ігор за популярними франшизами, що не переказує сюжети фільмів у своїй фірмовій манері, а розповідає цілком самостійну та цікаву історію. Фанатам Marvel гра точно принесе масу задоволення та весело проведених годин.

LEGO Marvel Super Heroes 2

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥5720
  • Найбільша знижка 90% — ¥572 або бл. 150 грн

Самостійне продовження попередньої гри, у якому все лише більше, краще, масштабніше та веселіше.

LEGO CITY Undercover

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥5720
  • Найбільша знижка 90% — ¥572 або бл. 150 грн

Незвична LEGO-гра адже заснована вона на власній оригінальній серії конструкторів компанії — City.

Гра розповідає про поліцейського Чейза МакКейна, який повертається до Леґо-Сіті та переслідує кримінального авторитета Рекса Ф’юрі, що втік з-під варти. У грі ви отримуєте відкритий LEGO-світ для дослідження з різноманітними окремими рівнями, головоломками та боями.

Гра цілком відповідає званню LEGO GTA, однак звісно тут ви граєте за поліцейського.

LEGO DC Super-Villains

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥6578
  • Найбільша знижка 90% — ¥657 або бл. 170 грн

Гра про супергероїв, однак за уже коміксами DC. Вона теж має власну оригінальну історію, у якій ви зможете зіграти за всіх улюблених персонажів DC.

LEGO Harry Potter Collection

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 349 kr
  • Найбільша знижка 80% — 69 kr або бл. 265 грн

Це 100%-й must buy для усіх фанатів Гаррі Поттера. У цій грі ви зможете пережити у світі LEGO події усіх восьми фільмів про молодого чарівника. Гра має все: фірмовий LEGO-гумор, головоломки, цікаві рівні та величезну реграбельність, що буде варта кожної хвилини та витраченої гривні.

***

Nintendo Switch також може дозволити фанатам серіїі шутерів Doom зібрати повноцінну колекцію ігор, яку ви зможете зіграти будь-де та будь-коли і все це за доволі доступними цінами.

DOOM (1993), DOOM II (Classic), Doom 3

Ціна (Норвегія) Doom, Doom II:

  • Повна ціна — 41 kr
  • Найбільша знижка 71% — 12 kr або бл. 48 грн

Ціна (Норвегія) Doom 3:

  • Повна ціна — 82 kr
  • Найбільша знижка 76% — 20 kr або бл. 78 грн

DOOM 64

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥580
  • Найбільша знижка 60% — ¥232 або бл. 60 грн

DOOM

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥4400
  • Найбільша знижка 80% — ¥880 або бл. 230 грн

Гра яка теж заслуговує на звання дива, адже її вдалося портувати на Switch.

DOOM Eternal

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥4800
  • Найбільша знижка 75% — ¥1200 або бл. 310 грн

Ще одне диво портування, яке потішить фанатів Doom.

***

Родзинкою Nintendo Switch є те, що вона пропонує за доволі доступними цінами зібрати каталог більшості цікавих та креативних проєктів Ubisoft.

Valiant Hearts: The Great War

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥2080
  • Найбільша знижка 75% — ¥520 або бл. 140 грн

Це щемка історія у прекрасному мальованому стилі, що розповідає про жахіття та суворість Першої світової війни з погляду двох чоловіків з однієї сім’ї, яким довелося бути по різні боки воюючих сторін.

Immortals Fenyx Rising

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥5610
  • Найбільша знижка 80% — ¥1100 або бл. 285 грн

Якщо ви фанат міфів Давньої Греції, ця гра вас однозначно зацікавить та затягне на десяток годин. Вона у дещо гумористичному стилі розповість про Фенікса, якому довдедеться врятувати грецьких богів від гніву титана Тифона.

Assassin’s Creed The Ezio Collection

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥6600
  • Найбільша знижка — ¥1900 або бл. 490 грн

Класична трилогія ігор про Еціо Аудіторе і нема, що більше додати.

Епоха Відродження, Італія, Константинополь, тамплієри, асасіни — саме ця трилогія ігор зробила франшизу культовою. Тому три гри за цю ціну це справжня deal, яка варта уваги та часу.

Assassin’s Creed III: Remastered

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥5280
  • Найбільша знижка 75% — ¥1300 або бл. 340 грн

Гра, яка принесла у франшизу морські бої, можливо, сподобалася небагатьом, однак саме вона почала масштабування ігор про асасинів у не менш масштабному сетингу війни за незалежність США.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection

Ціна (Японія):

  • Повна ціна — ¥6600
  • Найбільша знижка — ¥1900 або бл. 490 грн

Якщо Rogue може бути однією з найменш популярних ігор про асасинів, то Black Flag це й досі одна з найкращих ігор не лише франшизи, а й про піратів. Це надзвичайна гра для усіх, хто хоче відчути себе піратом Карибського моря.

Must buy — все, що можна сказати.

***

Окремо варто відзначити, мабуть, найдоступніші ексклюзиви Nintendo, які були розроблені Ubisoft. Дві частини покрокової гри, де персонажі Маріо об’єднують свої сили з Rabbids. Обидві гри свого часу були тепло зустрінуті критиками, які відзначили незвичний підхід до однієї з найпопулярніших франшиз Nintendo.

Звісно, що ціна на ці ігри навіть з врахуванням знижок може бути зависокою, однак це відносно найдешевший спосіб спробувати ексклюзиви Nintendo Switch та дізнатися що це таке.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 379 kr
  • Найбільша знижка 65% — 132 kr або бл. 500 грн

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ціна (Норвегія):

  • Повна ціна — 599 kr
  • Найбільша знижка 67% — 197 kr або бл. 750 грн

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...