Реклама

😏 Blizzard почала надсилати пробний місяць ПК Game Pass своїм гравцям

Čytaty latynkoju
😏 Blizzard почала надсилати пробний місяць ПК Game Pass своїм гравцям
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Blizzard почала надсилати пробний місяць ПК Game Pass своїм гравцям
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як Microsoft нарешті вдалося закінчити довгу епопею з закриттям угоди щодо придбання Activison Blizzard, видається, що компанія тепер починає дійсно починає розгортати свою діяльність з ActiBlizz.

Користувачі на Reddit почали ділитися повідомленнями про те, що їм на електрону пошту почали надходити листи від Blizzard, яка пропонує пробний місяць ПК Game Pass. Вони також відзначають, що коди, які їм надсилають для доступу мають бути використані до 24 липня. Також приходять вони тим гравцям, які мають обліковий запис у Battle.net.

За словами користувачів це дата у яку в Game Pass може з’явитися в Call of Duty: Modern Warfare 3 згідно з чутками. Проте ми відзначимо, що власне за повідомленнями інсайдерів шутер варто очікувати орієнтовно в липні і загалом конкретну дату не було названо.

Водночас це може також вказувати й на те, що у Game Pass може з’явитися ще одна гра від Blizzard, яка доєднається до Diablo IV на сервісі.

Також наразі невідомо, чи приходять коди на ПК Game Pass для українських геймерів. Якщо ви ПК-гравець у та маєте обліковий запис Blizzard можете в коментарях повідомити, чи надали вам пробний доступ до Game Pass.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...