Реклама

👀 IO Interactive каже, що розробка гри про Джеймса Бонда просувається «органічно»

Čytaty latynkoju
👀 IO Interactive каже, що розробка гри про Джеймса Бонда просувається «органічно»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 IO Interactive каже, що розробка гри про Джеймса Бонда просувається «органічно»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У студії IO Interactive вважають, що зможуть створити нову гру про Джеймса Бонда «чудовою», оскільки у розробників вже є досвід створення ігор серії Hitman.

Нагадаємо, IO Interactive розробляє гру Project 007 щонайменш з 2021 року, коли й представила перший тизер гри. Відомо, що у грі буде «повністю оригінальна історія Бондіани», в якій гравці гратимуть за самого Бонда.

Наразі немає жодної інформації про дату релізу чи платформу гри, проте в інтерв’ю GamesRadar директорка з розвитку IO Interactive Веронік Лальє сказала, що робота над новою грою про Джеймса Бонда відчувається «органічною».

Якщо ви подивитеся на те, що ми робили в минулому з «Хітменом», то 007 здається нам органічним, тому що ми вже робили історії про агентів, які роблять різні речі. Бонд настільки близький до історії нашої студії, що розробка відчувається як безшовна інтеграція.

Веронік Лальє

Директорка не змогла розповісти більше про те, чого очікувати від Project 007, однак вона зазначила, що чекає на можливість поговорити про гру в майбутньому.

Раніше в IO Interactive вже казали, що нова гра про Джеймса Бонда стане «найкращою шпигунською фантазією».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...