Реклама

🤔 У Star Wars Outlaws буде незвична для ігор Ubisoft прогресія персонажа

Čytaty latynkoju
🤔 У Star Wars Outlaws буде незвична для ігор Ubisoft прогресія персонажа
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 У Star Wars Outlaws буде незвична для ігор Ubisoft прогресія персонажа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наприкінці цього літа у Ubisoft спробують потішити фанатів «Зоряних війн» новою грою у франшизі, яка розповість історію Кей Весс, що спробує провернути найбільше пограбування в історії галактики.

Напередодні релізу гри розробники поділилися новими деталями про Star Wars Outlaws і видається, що на нас чекає відхід для уже звичної для Ubisoft механіки прогресії вашого персонажа.

Ми уже звикли, що в іграх відкритим світом від Ubisoft, головний герой розвиває свої навички за допомогою очок досвіду. Проте у Star Wars Outlaws розробники все ж вирішили відійти від своєї «класичної» формули. Тепер гравці для того, щоб підвищити рівень свого персонажа будуть змушені проходити спеціальні місії.

В інтерв’ю для IGN геймдиректор гри Матіас Карлсон розповів, що по всій грі «розкидані» експерти, які можуть запропонувати Кей нові здібності та покращення. Для цього вам потрібно буде зробити послугу для них у вигляді виконання завдань і місій для них. Також він додав, що це будуть повноцінні персонажі, а не умовні точки інтересу:

Вони є повноцінними персонажами. Вони розкидані по всьому світу, і ви не знаєте точно, хто вони, що саме вони можуть вам запропонувати і як з ними зв'язатися з самого початку.

Тож тут також є шлях дослідження. І як тільки ви до них потрапляєте, у вас з'являється персонаж, з яким можна взаємодіяти, і пригода, яку можна продовжувати, тому що вони не можуть одразу сказати: «О, ось, будь ласка». А потім вони, по суті, відкривають для вас невеликий регіональний прогрес, де природа цих речей також дуже відчутна.

Окремо креативний директор гри Джуліан Джеріті додав з приводу підштовхування гравців до дослідження. За його словами більшість планет у грі можна повністю пролетіти на своєму спідері за 4-5 хвилин. Це загалом не надто багато часу для сучасних ігор з відкритим світом.

Однак Джеріті відзначає, що розробники спробували створити світи таким чином, щоб на кожному кроці на гравців очікувала якась пригода, або щось що змусить змінити фокус своєї уваги та піти досліджувати щось, що видасться цікавим.

Нагадаємо,  що Star Wars Outlaws має вийти 30 серпня на Xbox Series X|S, PlayStation 5 та ПК.

Також раніше у Ubisoft розповіли скільки часу займе проходження гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...