Реклама

🎮 Xbox розповсюджує свій хмарний сервіс на приставках Amazon для телевізорів

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox розповсюджує свій хмарний сервіс на приставках Amazon для телевізорів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox розповсюджує свій хмарний сервіс на приставках Amazon для телевізорів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Xbox запускає свій хмарний сервіс на приставках Amazon Fire TV — він вже доступний у деяких країнах підписникам Game Pass Ultimate.

Працювати це буде наступним чином: у магазині застосунків у Fire TV потрібно завантажити програму Xbox та увійти за допомогою облікового запису, що має активну підписку на Xbox Game Pass Ultimate.

Після цього вже гравці зможуть отримати доступ до своєї бібліотеки Xbox Game Pass — для гри рекомендується підключення до Інтернету зі швидкістю мінімум 20 Мбіт/с через Wi-Fi 5 ГГц. Після цього можна під’єднувати контролер з підтримкою Bluetooth, й, окрім геймпадів Xbox, можна під’єднати навіть DualSense.

Варто зазначити, що сама приставка Fire TV в Україні працює, проте наразі невідомо, чи працює сам сервіс від Xbox на Fire TV в Україні. Якщо застосунок все ж буде доступним в Україні — це може стати альтернативою для геймінгу за відносно бюджетні кошти.

Крім того, керівник Xbox Філ Спенсер раніше підтвердив, що такі ініціативи — це новий підхід Microsoft до надання ігор через хмарний сервіс усім користувачам. Раніше ми також розповідали, що Філ Спенсер описав свою мрію про портативний Xbox.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...