Реклама

😏 Філ Спенсер описав свою мрію про портативний Xbox

Čytaty latynkoju
😏 Філ Спенсер описав свою мрію про портативний Xbox
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😏 Філ Спенсер описав свою мрію про портативний Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час, як чутки про можливий портативний Xbox потрохи набирають обертів голова ігрового підрозділу Microsoft розповів про свою мрію, щодо портативного девайса.

Філ Спенсер залишився враженим Steam Deck та Lenovo Legion Go, однак у цих консолях йому дечого не вистачає. Видання Polygon поспілкувалося з головою Xbox та дізналося про яку ж портативку він мріє.

Я хочу, відчувати мій Lenovo Legion Go наче справжній Xbox. Я взяв (Legion Go) з собою на GDC. Я лечу в літаку, і у мене є список всього, що робить його не схожим на Xbox. Забудьте про бренд. Скоріше: Чи всі мої ігри там є? Чи всі мої ігри відображаються з потрібними мені файлами збереження?

Відповідно Спенсер додає, що йому хотілося б своєрідного портативного Xbox-досвіду:

Я хочу мати можливість завантажуватися в додаток для Xbox на весь екран, але в компактному режимі. І щоб весь мій соціальний (досвід) був там. Я хочу, щоб він відчувався наче запуск мого Xbox на телевізорі. (За винятком того, що я хочу), щоб це було на цих пристроях.

Сам Спенсер відзначає, що його команда у Xbox завжди розглядає «різні форм-фактори обладнання та речі, які (вони) могли б зробити» з огляду на можливості залучення нових гравців.

Водночас він додає, що у випадку з портативними пристроями у ігрового підрозділу Microsoft є два підходи: апаратний та програмний.

У Спенсера загалом є чітке уявлення про те, яким має бути портативний пристрій Xbox. Однак він розуміє, що ґеймери можуть звертати увагу й на інші бренди і відповідно він бачить сенс у підтримці девайсів на базі Windows на кшталт Legion Go, чи ASUS ROG Ally.

Мені подобається, що Valve, Lenovo та Asus вийшли на новий форм-фактор і впровадили інновації. І я скажу, що коли я граю на цих пристроях, це майже більше схоже на консоль, ніж на ПК — у дев'яти випадках з 10. Те, що мене зазвичай розчаровує, більше залежить від Windows, ніж від пристрою. Це та сфера, за яку я відчуваю певну відповідальність. Наприклад, я хочу мати можливість входити в систему за допомогою контролера. У мене є список речей, які ми повинні зробити.

Нагадаємо. що раніше з’явилися чутки про портативну Xbox, яка має стати повноцінною консоллю, а не лише пристроєм для гри у хмарі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...