Реклама

🤔 Epic Games звинувачує Apple в навмисній затримці запуску магазину в ЄС

Čytaty latynkoju
🤔 Epic Games звинувачує Apple в навмисній затримці запуску магазину в ЄС
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Epic Games звинувачує Apple в навмисній затримці запуску магазину в ЄС
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Epic Games повідомили, що Apple затримує запуск Epic Games Store не пристроях компанії в ЄС через нібито схожість дизайну магазину з App Store.

Як повідомляє Epic Games Newsroom у X, Apple вважає, що «дизайн і розташування кнопки «Встановити» в Epic занадто схоже на кнопку «Отримати» в Apple». Крім того, Epic стверджує, що Apple також знайшла ярлик «Покупки в застосунку» занадто схожим на свій власний.

В студії кажуть, що планують доповісти про таку затримку Європейській комісії. Попри складнощі, Epic Games не планує сильно затримуватися щодо релізу магазину — він має відбутися протягом «наступних пари місяців».

Нагадаємо, на початку 2024 року Єврокомісія зобов’язала Apple дозволяти користувачам в ЄС завантажувати програми не тільки з App Store. Таке рішення Комісія прийняла після низки судових баталій між Epic Games та Apple.

Після рішення ЄК розробники Fortnite оголосили, що повернуть гру на iOS в країнах Євросоюзу у 2024 році та випустять її через власну мобільну версію Epic Games Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...